Lehetek modell?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdésem, mint azt már feljebb is megírtam, az lenne, hogy lehetek-e modell.
12 és fél éves lány vagyok, 166 cm, orvos szerint 177-178 cm leszek. Modellkedni csak akkor kezdenék, amikor elérem a 173 centit. Arányaim: 77-58-82.
Smink nélküli, szerkesztetlen kép rólam:
2016. márc. 24. 12:48
21/41 anonim válasza:
Utolso, egyetértek. Bezzeg ehhez már nem ír a kérdező!
22/41 A kérdező kommentje:
Írok én. :D (csak nem néztem meg az új válaszokat)
Amúgy higgyétek el, szebb vagyok, ha mosolygok, és ki van engedve a hajam. :)
Köszi a válaszokat!
2016. márc. 25. 19:42
23/41 anonim válasza:
Azért nem mosolyog és nincs kiengedve a haja, mert ilyen képet kérnek azoktól, akik modellnek jelentkeznek:D És a portfólió része.
24/41 anonim válasza:
Én már írtam, hogy szerintem lehetsz modell, egyébként palvin barbara sem volt szebb 12 évesen, szóval még tök sokra viheted. Rajtad múlik, az adottságid megvannak hozzá!:) L
26/41 anonim válasza:
Nem 12 éves Barbara, de régi kèp:) és nem volt ronda:*
27/41 anonim válasza:
Szia, küldesz nekem privátba egy mosolygós képet? Vagy ide is küldhetsz.. 17/L
28/41 anonim válasza:
Gyönyörű a lány. Alternatív szépség. Utálom azokat a hozzászólókat, akiknek gőzük nincs a divatiparról. Minek okoskodnak itt? Fantasztikusan egyedi lány vagy kérdező. És ne mosolyogj, az nem való ebbe a szakmába, így a tökéletes.
29/41 Anunimusz2002 válasza:
De izék vagytok hogy ilyeneket mondtok egy 12 éves lánynak ,aki tele van reménnyel. Csak elcseszitek a kedvét.. Idézem az előző kommentelőt "nem nézegetnéd az arcát a magazinban" .. Lehetnél kicsit kedvesebb is :DD Amúgy még sokat fog változni,és a magazinokban alapból ki lesz sminkelve,ami persze csodákra képes. Én megmondom az igazat,szerintem tök karakteres arcod van. És még simán nőhetsz. Én 14 éves vagyok (180 cm) és én is úgymond modellkedtem már,és még szeretnék is menni,hívtak is pár helyre..De én azt gondolom,hogy 12 évesen ,én sem éreztem volna jól magamat,ha ilyeneket írnak nekem.. Szerintem inkább biztatni kéne,minthogy okoskodni.. :D És te meg ne foglalkozz velük...Szerintem várj még ezzel kicsit,mert még fejlődni fogsz sokat, táplálkozz egészségesen és sportolj. :D (Bocsánat a rossz szavakért,csak annyira irritáló amikor így bánnak egy kisebbel ..)
30/41 anonim válasza:
Így van utolsó.:) Leszámítva a sportot, ne sportoljon, mert akkor már nem lesz jó modellnek, sportos, fitt testalkat nem nyerő. Maradjon kecses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!