Szerintetek van esélyem?
Szeretnék fotómodellkedni,
157 cm, 49 kg , 18 éves vagyok.
Voltam egy portfólió fotózáson, és ott a fotós azt mondta ,hogy szerinte jó lennék fotómodellnek. Hova jelentkezzek?
azt kérdezed ingerülten a válaszolóktól, hogy "Ki a f...sz vagy te hogy ezt megmondd nekem...?", mert nem tetszenek a válaszok. de ha tetszene, amit mondanak, akkor fel sem vetődne benned kételkedni, pedig ugyanazok az ismeretlen, arctalan emberek válaszolnának és ugyanúgy nem biztos, hogy sokkal hasznosabb lenne a válaszuk, csak akkor nem zavarna, mert símogatná a lelked...
keress rá a modellkedés témára, legalább hetente megkérdezi valaki ugyanezt és mindig ugyanezek a válaszok érkeznek, de ha ráguglizol és GYK-n kívüli találatokat is megnézel, a modellügynökségek oldalán is megtalálod ugyanezeket az infókat.
hogy miért vernének át és hitegetnének? azért, mert a szépségipar egy jelentős része arra épül, hogy minden széppel és jóval hitegetik a lelkes, elismerésre és karrierre vágyó fiatal lányokat, hogy azok modell tanfolyamokra, fotózásokra és regisztrációs díjakra költsék a pénzüket, hátha befutnak. sőt vannak, akik még ennél csúnyább dolgokat is képesek kicsikarni, amiért szintén nem biztos, hogy lesz belőled modell.
de ha nem hiszel azoknak, akik le akarnak beszélni, akkor járj utána, hogy tudsz mégis befutni, csináld meg és bizonyíst be, hogy mégis sikerülhet! ha minden áron ezt akarod és biztos vagy benne, hogy sikerülhet, akkor nincs szükséged rá, hogy ilyen oldalakon akár kritizáljanak, akár támogassanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!