Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lenne esélyem...

Szerintetek lenne esélyem modellkedni? (képpel)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 180 cm, a méreteim: mell 85, derék 62, csípő 92. Többen biztattak már, hogy az arcom/magasságom alapján jelentkezhetnék egy ügynökséghez. Szerintetek lenne esélyem? Köszi a válaszokat. ^^

(Ezt a képet küldeném majd az ügynökségekhez is, mert nincs rajtam smink, nem mosolygok, stb., erről is szívesen fogadok véleményt.:))

[link]

2016. febr. 5. 18:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
55%
Gratula, örülök neki! Melyik ügynökség vett fel? :)
2016. jún. 27. 13:46
 32/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és az Attractive!:) Nemsokára lesz az első fotózásom
2016. jún. 27. 13:49
 33/39 anonim ***** válasza:
55%
gratulálok!:) nagyon modell kinézeted van:)
2016. jún. 27. 14:22
 34/39 anonim ***** válasza:
55%

Grat!!

Még mindig rövid a hajad?

Nagyon jól áll, végre vki, akinek van esélye. Sok sikert!

2016. jún. 27. 15:00
 35/39 anonim ***** válasza:
71%

Általában meg sem nézem az ilyen kérdéseket, mert sokszor 13 éves kislányok akarnak róla megbizonyosodni hogy szépek, csak mert anyukájuk agyon dícséri őket és azért hiszik hogy jó az alakjuk, mert még egy kicsit sem kezdtek el nőiesedni. Vagy pedig olyan bűnronda teszi fel a kérdést, akit kifutóra tudnék elképzelni, mert azok a nők egyszerűen nem szépek. Mint pl ő: [link]

Mivel sok válasz volt ennél a kérdésnél, gondoltam rákattintok és kellemeset csalódtam. Nagyon karakteres arcod van, és gratula hogy bejutottál, megérdemelted.:)

2016. jún. 28. 08:47
 36/39 anonim ***** válasza:
55%
abszolute!
2016. júl. 3. 20:55
 37/39 anonim ***** válasza:
55%

nagyon szep,es kulonleges arcod van.

gyonyoruek a szemeid,es szep a szad formaja.

de amilyen fejet vagsz az elso kepen,na az egyaltalan nem tetszik !

sok sikert amugy :) szerintem nagyon sok eselyed van ezen a teren

2016. júl. 13. 23:25
 38/39 anonim ***** válasza:
55%
Határozottan van esélyed! :) Ha egy tanácsot elfogadsz: kezdd el növeszteni a hajad. Az ápolt, hosszú haj nagyon szép, nőies tud lenni, a moddelkedéshez is előny lehet.
2016. júl. 14. 22:10
 39/39 anonim ***** válasza:
Van eselyed persze, de sok ugynoksegnel minimum vallig kell ernie a hajadnak, amugy szurkolok
2016. aug. 16. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!