Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lenne esélyem modellkedni?

Lenne esélyem modellkedni?

Figyelt kérdés

Nos...15 eves vagyok. A Nine mar behívott castingra de nem tudom hogy el-e menjek

Méreteim: derék:63

Csípő:78

Magasság; 170-171

Arcom Csontos es nem hétköznapi

2015. ápr. 11. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha hivnak akkor menj és ha kapsz munkát akkor esélyes vagy minden bizonnyal
2015. ápr. 11. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:
8%

"el menjek-e" helyesen. Ennyit még egy modellnek is kell tudnia.

Meg annyit is, hogy ez munka. 15 évesen gondolom iskolába jársz még. Hogy akarsz mellette dolgozni is?

2015. ápr. 11. 10:09
 3/6 anonim válasza:
kérdezd meg a szüleidet is.
2015. ápr. 11. 13:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen iskolába járok...átlagosan a modellek 14-20 eves korig vannak....szóval ők is bírják suli mellet akkor en is birhatom
2015. ápr. 11. 21:17
 5/6 anonim válasza:
Mindenképp beszéld meg a szüleiddel és ha megengedik és ez az álmod akkor váltsd valóra!De tényleg vedd figyelembe a tényt, hogy még iskolába jársz.
2015. ápr. 23. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Picit régebbi kérdés, de gondoltam válaszolok.:) A Nine nem komoly ügynökség, ahogy az összes fizetős sem az sajnos :( Én modellkedem, úgyhogy hihetsz nekem, az igazi ügynökségeknél nem kérnek el pénzt a lányoktól, hanem tényleg csak olyanokat vesznek fel, akiknek minden esélyük megvan, hogy nemzetközileg is elismert modellek lehessenek és akikben mindannyian hisznek (ügynökségvezető, bookerek, stb.). Pontosan azért nem kérnek semmi pénzt, és amikor a lány már dolgozik, a keresetéből kapnak nagyjából 10-20% jutalékot. Ez csak egy kis gyors magyarázat volt, de ha komolyan próbálkozni akarsz, akkor csak a nagy ügynökségeknél, mint Attractive, VM, Visage, Diary, ICON. A méretekben ugye a 90-60-90 kell, magasságban pedig 173 cm az alsó minimum (de kifutóra így sem mehetsz, oda a minimum az 176-7..., derékban egy kicsit túllógsz, de ha a csípőd jó, azt talán elnézik. Ott pedig nem szeretik, ha 85 cm alá mész, főleg hogy neked a derekaddal nagyon nem arányos a csípőd, szóval lehet, hogy még fogynod/híznod/edzened kell, ha az arcod meg is van. Sok sikert!! <3
2016. jún. 28. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!