Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lenne esélyem modellkedni?

Lenne esélyem modellkedni?

Figyelt kérdés

Tudom ,hogy mindenki ezt a kérdést teszi fel és kép nélkül nehéz megmondani ,csak arra lennék kíváncsi ,hogy egyáltalán érdemes-e jelentkeznem ezekkel a méretekkel:

Csípő:83 cm

Derék:57 cm

Mell:84 cm

Magasság 174 cm

14/l

2015. ápr. 7. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:

az arányaid elsőre jónak tűnnek (bár nem tudom mi pontosan a követelmény)

de ez még nem elég

ha van hozzá tehetséged, szép az arcod és van egy kis szerencséd is, akkor van esélyed

2015. ápr. 7. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:
A méretek jók. De ettől még senki nem lesz modell. Ahhoz még a karakteres arc is kell, meg az hogy eltudd adni magad, kellő vagányság, érett hozzáállás, mivel ez munka. Mondjuk elég rossz munka mert egy csomó pénzbe is kerül. Rendszeresen kell majd utaznod, konditerembe, sportolni járni, edző, kozmetikus, fodrász, új ruhák, stb. Minden kell majd, és erre pénz is kell. Szóval a szüleid támogatása is igencsak szükséges.
2015. ápr. 7. 12:23
 3/3 anonim válasza:
Ez előttem valaszolonak nincs igaza...nem kell pénz a modellkedeshez ha jo ügynökséget választasz (ICON,VM) akkor semmi pénzbe se fog kerülni neked...az arányaid nagyon jok szerintem próbáld meg hatha;)
2015. ápr. 11. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!