Szerintetek lenne esélyem modellkedni? (képpel)
16 éves vagyok, 180 cm, a méreteim: mell 85, derék 62, csípő 92. Többen biztattak már, hogy az arcom/magasságom alapján jelentkezhetnék egy ügynökséghez. Szerintetek lenne esélyem? Köszi a válaszokat. ^^
(Ezt a képet küldeném majd az ügynökségekhez is, mert nincs rajtam smink, nem mosolygok, stb., erről is szívesen fogadok véleményt.:))
Esélyed lehet, de a stílusod látva, neked nem lesz az gond hogy meg fognak változtatni? Egy kirakatba való sablon babát csinálnak majd belőled... a hajad sem lehet majd olyan amilyet te akarsz, és a többi hasonló dolog.
Amúgy ügynökségnek olyan képet küldj amin egyszínű a háttér, az arcod természetes árnyalata látszik, látszanak a hibáid, anyajegyeid, akármi és minden ami csak van a bőrödön. Ez a kép az arcodról túl világos. És célszerű divatos, nőies ruhában lenni a képen.
Már nem azért, de mintha a kérdező Butch leszbikus lenne, majdnem úgy néz ki...
Eleinte azt hittem én is, hogy fiú...
De a kérdésre a válasz szerintem meg vannak hozzá az esélyeid, hogy be kerülj!
180cm az már a legjobb! :)
18/L
Van esélyed.
Szerintem csakis Attractivenál próbálkozz.
Ők keresnek ilyen arcokat.:)
Van esélyed, tipikusan olyan az arcod, amit mostanában keresnek. Szerintem nagyon különleges, érdekes, és jól áll a rövid haj is! A méreteid is megfelelőek, noha általában a derék és a csípő méret 60 és 90 szokott lenni, de erre még könnyen rágyúrhatsz. Arra figyelj, hogy proesszionális ügynökségeknek küldd el a képeid (pl Icon, VM model, Art Models) és ne dőlj be azoknak, akik elkérnek egy portfólióért 100+ezer Ft-ot, és aztán 0 munka. Sose fizess előre. Ha egy ügynökség lát benned fantáziát, nem fog előre pénzt kérni, hanem a munkáidból fogja levonni majd. Én mindenképp elküldeném a jelentkezésem a helyedben.
18L
Őszinteség üzemmódban a meglátásaim. Nem vagyok szakmabeli, így laikus véleményként kezeld.
- nem kelt szimpatikus hatást ez a kép, tudom direkt nem mosolyogsz...
- ha modell akarsz lenni, ahhoz a testedet fogod használni, készülj fel rá hogy sokaknak a kinézeted jóval fontosabb lesz mint aki valójában vagy. Talán érdemes elolvasnod néhány kiugrott kollegina történetét.
- arra is gondolj, hogy mit kezdesz majd ha kiöregedtél és 40 valahány évesen kitúrnak a feltörekvő fiatalok.
- ha ezzel együtt is vágysz rá, akkor hajrá, vezessen a lelkiismereted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!