Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lenne esélyem...

Szerintetek lenne esélyem modellkedni? (képpel)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 180 cm, a méreteim: mell 85, derék 62, csípő 92. Többen biztattak már, hogy az arcom/magasságom alapján jelentkezhetnék egy ügynökséghez. Szerintetek lenne esélyem? Köszi a válaszokat. ^^

(Ezt a képet küldeném majd az ügynökségekhez is, mert nincs rajtam smink, nem mosolygok, stb., erről is szívesen fogadok véleményt.:))

[link]

2016. febr. 5. 18:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%

Esélyed lehet, de a stílusod látva, neked nem lesz az gond hogy meg fognak változtatni? Egy kirakatba való sablon babát csinálnak majd belőled... a hajad sem lehet majd olyan amilyet te akarsz, és a többi hasonló dolog.

Amúgy ügynökségnek olyan képet küldj amin egyszínű a háttér, az arcod természetes árnyalata látszik, látszanak a hibáid, anyajegyeid, akármi és minden ami csak van a bőrödön. Ez a kép az arcodról túl világos. És célszerű divatos, nőies ruhában lenni a képen.

2016. febr. 5. 22:05
 12/39 anonim válasza:
61%

Már nem azért, de mintha a kérdező Butch leszbikus lenne, majdnem úgy néz ki...

Eleinte azt hittem én is, hogy fiú...

De a kérdésre a válasz szerintem meg vannak hozzá az esélyeid, hogy be kerülj!

180cm az már a legjobb! :)

18/L

2016. febr. 5. 22:27
 13/39 A kérdező kommentje:
Édi vagy, de rövid haj nem egyenlő a fiúsággal meg a leszbikussággal. :D A többieknek pedig nagyon köszönöm
2016. febr. 5. 22:43
 14/39 anonim ***** válasza:
78%

Van esélyed.

Szerintem csakis Attractivenál próbálkozz.

Ők keresnek ilyen arcokat.:)

2016. febr. 5. 23:38
 15/39 anonim ***** válasza:
84%
talán az első vagy gyakorin, akinek tényleg van esélye. karakteres vagy, magas és vékony.
2016. febr. 6. 10:25
 16/39 anonim ***** válasza:
73%
IGEN! Gyönyörű és különleges vagy!
2016. febr. 6. 11:52
 17/39 anonim ***** válasza:
52%
Ha más nem, a piszkafa lábaid megvannak, ami egy modellnél elengedhetetlen:D
2016. febr. 6. 13:39
 18/39 anonim válasza:
81%

Van esélyed, tipikusan olyan az arcod, amit mostanában keresnek. Szerintem nagyon különleges, érdekes, és jól áll a rövid haj is! A méreteid is megfelelőek, noha általában a derék és a csípő méret 60 és 90 szokott lenni, de erre még könnyen rágyúrhatsz. Arra figyelj, hogy proesszionális ügynökségeknek küldd el a képeid (pl Icon, VM model, Art Models) és ne dőlj be azoknak, akik elkérnek egy portfólióért 100+ezer Ft-ot, és aztán 0 munka. Sose fizess előre. Ha egy ügynökség lát benned fantáziát, nem fog előre pénzt kérni, hanem a munkáidból fogja levonni majd. Én mindenképp elküldeném a jelentkezésem a helyedben.

18L

2016. febr. 6. 16:40
 19/39 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is van esélyed, csak ne nézz ilyen bután, előretolt ajkakkal, tudom, h mindenki így pózol mostanában, de senkinek se áll jól, mindenkinek buta primitív, élettelen, neandervölgyi feje lesz tőle.
2016. febr. 6. 17:21
 20/39 PearlDiver ***** válasza:
64%

Őszinteség üzemmódban a meglátásaim. Nem vagyok szakmabeli, így laikus véleményként kezeld.

- nem kelt szimpatikus hatást ez a kép, tudom direkt nem mosolyogsz...

- ha modell akarsz lenni, ahhoz a testedet fogod használni, készülj fel rá hogy sokaknak a kinézeted jóval fontosabb lesz mint aki valójában vagy. Talán érdemes elolvasnod néhány kiugrott kollegina történetét.

- arra is gondolj, hogy mit kezdesz majd ha kiöregedtél és 40 valahány évesen kitúrnak a feltörekvő fiatalok.

- ha ezzel együtt is vágysz rá, akkor hajrá, vezessen a lelkiismereted :)

2016. febr. 7. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!