Ha a tükör elé állsz akkor mit látsz?
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor a tükör elé állsz akkor mit látsz pontosan, azt ahogyan mások látnak vagy egy tükör képedet?
Ezt azért kérdezem, mert ma megnéztem magam a tükörben de úgy, hogy a tükörben kapott képet tükröztem egy másik tükörrel, és azon teljesen máshogyan nézem ki.
Az emberek hogyan látnak bennünket?
- úgy ahogyan magunkat a tükörben?
- vagy úgy, hogy a tükörben kapott képet tükrözzük?
Általában megijedek,mert azt mondja,hogy "Hófehérke elmehet a francba,te vagy a legszebb-e vidéken!" :D
Amúgy nem. Sokat dicsérnek,jó ideje már csak azt kapok,látom is rajtuk,hogy komolyan gondolják,de bizonyos előzmények miatt nem tudom elhinni és ugyanúgy nema legszívesebben nézek bele.
A harmadik válaszoló mondja jól.
Ha pl. az egyik barátod belenéz a tükörbe, ahol te is látszol, akkor neki picit fura lehet, hiszen ő nap, mint nap a tükörben látott képednek a tükörképét látja, azaz, amit te a második tükörben láttál.
Neked pedig az a furcsa, amit a második tükörben (azaz a tükörképed tükörképében láttál), hisz nem látod az arcod minden nap, és neked a sima tükörképed rögzül meg jobban az agyadban, mint önarckép.
Remélem jól mondtam, és érthetően fogalmaztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!