Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ha a tükör elé állsz akkor...

Ha a tükör elé állsz akkor mit látsz?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy amikor a tükör elé állsz akkor mit látsz pontosan, azt ahogyan mások látnak vagy egy tükör képedet?

Ezt azért kérdezem, mert ma megnéztem magam a tükörben de úgy, hogy a tükörben kapott képet tükröztem egy másik tükörrel, és azon teljesen máshogyan nézem ki.

Az emberek hogyan látnak bennünket?

- úgy ahogyan magunkat a tükörben?

- vagy úgy, hogy a tükörben kapott képet tükrözzük?

2016. jan. 31. 11:17
 1/6 anonim válasza:
magamat
2016. jan. 31. 11:25
 2/6 opened paradise ***** válasza:

Általában megijedek,mert azt mondja,hogy "Hófehérke elmehet a francba,te vagy a legszebb-e vidéken!" :D

Amúgy nem. Sokat dicsérnek,jó ideje már csak azt kapok,látom is rajtuk,hogy komolyan gondolják,de bizonyos előzmények miatt nem tudom elhinni és ugyanúgy nema legszívesebben nézek bele.

2016. jan. 31. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A tükörben a tükörképedet látod... Az emberek úgy látnak ahogy a második tükörben láttad magad.
2016. jan. 31. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, akkor megnyugodtam!
2016. jan. 31. 22:42
 5/6 anonim válasza:

A harmadik válaszoló mondja jól.

Ha pl. az egyik barátod belenéz a tükörbe, ahol te is látszol, akkor neki picit fura lehet, hiszen ő nap, mint nap a tükörben látott képednek a tükörképét látja, azaz, amit te a második tükörben láttál.

Neked pedig az a furcsa, amit a második tükörben (azaz a tükörképed tükörképében láttál), hisz nem látod az arcod minden nap, és neked a sima tükörképed rögzül meg jobban az agyadban, mint önarckép.

Remélem jól mondtam, és érthetően fogalmaztam. :)

2016. febr. 11. 18:11
 6/6 anonim válasza:
Belenézek a tükörbe...látom a sebeket az arcaimon,amiket én okoztam magamnak idegesség miatt,a pattanásaimat,aztán azt a ronda,göndör hajamat,a ronda,minden féle színû szememet,a ronda orromat,a ronda nyakamat,a ronda,hosszú ujjaimat,a ronda testalkatomat,ami 12 éves,koromhoz képpest túlságosan körte alak,hogy az már taszító...remélem nem kell tovább sorolnom...és sajnos ez én vagyok...
2016. febr. 14. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!