A fénykép vagy a tükör mutat valósabb képet rólunk?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam, hogy a tükör, de most azt olvastam, hogy sokan azért látják magukat furcsának egy fényképen, mert az mutatja a valódi kinézetünket. Most melyik az igazság?2016. jan. 15. 13:49
1/5 anonim válasza:
Fénykép. Az abból a szemszögből készül, ahogy mások látnak téged.
A tükörben meg fordítva van minden. Azt csak te látod úgy.
Én a páromon látom ezt. Tükörben és fényképen máshogy néz ki.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor már értem miért tart mindenki rondának. :)
2016. jan. 15. 14:06
3/5 anonim válasza:
Viszont a fénykép sokszor torzít, különösen ha közelről készül és nem profi géppel. A tükör ugye fordítva mutat, de azért ha valaki csúnya vagy szép, akkor ezen egy tükrözés szerintem nem sokat változtat. És ha jó a tükör, akkor nem torzít.
4/5 anonim válasza:
szerintem a tükör (persze csak ha jó és nem torzít)
a képen lehet trükközni a megfelelő szöggel, beállítással, fénnyel hogy jobban nézzen ki
ezek hiányában meg lehet borzalmas is
meg aki nem fotogén, arról nehéz jó képet készíteni egy ehhez nem értő embernek
5/5 Sunshinedoll válasza:
A fényképen rengeteg múlik a világításon, meg az adott pillanaton, míg a tükörben nem egy képkockát látsz magadról, hanem egy egész mozdulatsort. Szerintem egyik sem reális. Egy videófelvétel lenne a legjobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!