Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fénykép vagy a tükör mutat...

A fénykép vagy a tükör mutat valósabb képet rólunk?

Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam, hogy a tükör, de most azt olvastam, hogy sokan azért látják magukat furcsának egy fényképen, mert az mutatja a valódi kinézetünket. Most melyik az igazság?

2016. jan. 15. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Fénykép. Az abból a szemszögből készül, ahogy mások látnak téged.

A tükörben meg fordítva van minden. Azt csak te látod úgy.

Én a páromon látom ezt. Tükörben és fényképen máshogy néz ki.

2016. jan. 15. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor már értem miért tart mindenki rondának. :)
2016. jan. 15. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Viszont a fénykép sokszor torzít, különösen ha közelről készül és nem profi géppel. A tükör ugye fordítva mutat, de azért ha valaki csúnya vagy szép, akkor ezen egy tükrözés szerintem nem sokat változtat. És ha jó a tükör, akkor nem torzít.
2016. jan. 15. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem a tükör (persze csak ha jó és nem torzít)

a képen lehet trükközni a megfelelő szöggel, beállítással, fénnyel hogy jobban nézzen ki

ezek hiányában meg lehet borzalmas is

meg aki nem fotogén, arról nehéz jó képet készíteni egy ehhez nem értő embernek

2016. jan. 15. 16:12
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
A fényképen rengeteg múlik a világításon, meg az adott pillanaton, míg a tükörben nem egy képkockát látsz magadról, hanem egy egész mozdulatsort. Szerintem egyik sem reális. Egy videófelvétel lenne a legjobb szerintem.
2016. jan. 15. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!