Most melyik a valódi? (bőv lent)
Ezt már én is észrevettem :)
Szerintem a fénykép az "igazi".
ezt én sem érteem :((
jó, tükörben más, mert tükrözött a kép.... ja nem! megtükrözöm a képet, és ugyanolyan jó marad. a tükör varázslatos!!
Valószínűleg a tükörben látott kép esetén az agy kiegészíti, módosítja valamennyire a látott képet. Ráadásul mozgathatod a szemedet úgy, hogy olyan szögből lásd magad, ami a leginkább tetszik, leginkább kellemes a számodra.
A fénykép egy álló, megváltoztathatatlan állapot. Ott nem tudsz már korrigálni.
Sziasztok:
előfordulhat, hogy egyikben sem. Mivel mind a tükör, mind a fényképezőgép objektívje képes torzítani. Ezt nagyon sok tényező befolyásolja, nem kezdem felsorolni. Az olcsó tükrök java része torzít, a bevásárló központokban olyan tükrök vannak, amik direkt! slankítanak. A fényképezőgép objektívje pedig látószögtől, gyártási technológiától függően torzít, így vagy úgy...
Szóval hiteles (hiteleshez közeli) leképzést borzasztó nehéz összehozni. Inkább egy tűpontos 3D szcanner és 3D nyomtató a hitelesség kulcsa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!