Csajok! Ez a nő hogyan lehet modell?
Férfiként nem szoktam foglalkozni ilyen témákkal, de amikor elolvastam, hogy ez a lány Victoria's Secret modell, egy pillanatra elmormogtam magamban egy WTF-t? Most komolyan, ma már minden csajból lehet modell, aki eléri a 170-173 centit és van egy kis protekciója, vagy mi? Férfi szemmel ez a "nő" egyenesen ronda a mosómedve szerű szemeivel és szemöldökével. Vagy inkább továbbra is hanyagoljam ezt a témát és bízzam a szakemberekre? :D
Talán mert jól néz ki?
A kérdésnek nincs értelme!
F/60
Mennyire sminkelhető az arca. Mennyire alakítható. Ha valakinek babaarca van, az nevetségesen fog femme fatale-ként kinézni, vagy szinte lehetetlenség lenne maszkulinná sminkelni.
A lényeg az, hogy ha én akarok egy modellt, akkor tudjam alakítani ahhoz, ami a fotó témája. Lehessen hercegnő, amazon, különleges, hétköznapi, nőies, férfias, minden.
Meg az is számít, hogy mit tud elviselni egy fotózáson. Lehet, hogy egy-két modell nagy sztár lesz, de a többség csak - ez most csúnya lesz - ruhafogas. Aki nyafizik, az nem viszi sokra. Én is úgy gondoltam sokáig mint te, hogy ha már modell, legyen gyönyörű. Egyik első fotózásomon mindenáron a két hosszúhajú, vastagszájú, babaarcú modellt akartam lefotózni, de teljesen bénák voltak, nem tudtak érzéseket visszaadni fényképen. Úgy néztek ki, mint egy görcsbe merevedett tablókép, és remegtek. (Olyan hideg volt kb., mint most, és egy semmi kis ruha volt rajtuk.) Tudom, normális dolog hidegben reszketni, a harmadik modell is remegett, de ahogy beállítottam, mintha csoda történt volna. Mintha élete legboldogabb napja lett volna a Karibi tengerparton.
Úgyhogy nem, a modellkedés nem csak magasság meg szépség. Kell az a plusz, amit Cara-ban is megláttak sokan.
Fel kellene nőnöd. El kell fogadnod, hogy nem minden azért van, hogy neked tetsszen.
(egy stylist)
Köszönöm a válaszokat, egyébként nem véletlenül írtam, hogy teljesen laikus vagyok a témában, de most már tisztább a kép. :D
Elfogadom más ízlését és véleményét, ebben az esetben is csak a szakmai érvekre voltam kíváncsi.
"mostanában inkább a színészettel foglalkozik."
Sajnos. Erre ugyanis meglehetősen alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!