Szerintetek is ez a lány gyönyörű? Https://m. Youtube.com/watch? V=JScMgQHBhNM
Figyelt kérdés
2015. dec. 24. 12:30
3/8 ArtArtArt válasza:
Az. - smink teljesen felesleges szerintem...
4/8 antistupid válasza:
Gyönyörű. Látom, az óvodás ballagásra kapott pólójában, ami még most is nagyon jól áll neki. Smink-technikát tanít. Persze, ahhoz, hogy a személyisége egészéről mondjam ki, hogy gyönyörű, ahhoz ismernem kellene a kis divatbabát. Az előbb utóbb mindenképpen önkiégésre ítélt úgynevezett gazdag dzsippesköcsögök túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a külső trendinek. Meg még az jut eszembe, hogy bár nagyon szexuális és gyönyörű a hölgy, AZONBAN NEM tudom, hogy EGYEDI-E? (Szintén ismeretség után derülne ki). Egy kicsit kevésbé divatos, de egyedi hölgy simán bekajálja a divatosabb de nem egyedi vetélytársait EGY IGÉNYES FÉRFI előtt. Mivel a "gyönyörű" szó jelentése igen összetett (benne van a belső egyediség is) kénytelen voltam kicsit hosszabban válaszolni :)
5/8 antistupid válasza:
Na, hogy konkrétabb legyek. Egy belső jellemet tükröző egyedi mosoly szexuálisan stimulálóbb lehet, mint a festék. Persze, ezzel nem akarom azt mondani, hogy a festék felesleges, mert nem föltétlen az, sőt, a sminkkel is ki lehet fejezni részben az egyediséget. (De csak kifejezni! Mert KIALAKÍTANI a jellemen keresztül lehet.)A parfüm, a smink, a kozmetika tartalmas egyedi személyiséget díszítsen! S akkor az már úúúhhhhh.... Büszke lehet az az ember, akinek ilyen hölgy adatik...
6/8 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy "minden nő szép, csak nem vagy elég elég részeg".
7/8 Bodjo válasza:
Nem, mert kicsi a melle és lapos a segge - legalábbis számomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!