Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hülyének néztek mert szerintem...

Hülyének néztek mert szerintem a képen látható lány alakja gyönyörű?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg nagyon tetszik az ilyesmi alkat. Tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok, de miért fogad folyton értetlenkedés, ha egyszer őszintén így gondolom??

26/F vagyok

2015. szept. 21. 13:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%

Én örülök ha ilyenekre buksz,több sportos marad nekem!

17/L

2015. szept. 21. 13:43
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Semmi meglepő. Nekem is bejönnek a husis lányok, nem tudom miért. Ez a lenyél 40kiló vasággyal alkat amúgy is csak 16-20 évesek között divat, mert az "menő". Aztán később rájönnek, hogy a legtöbb csak kondimajom p*csa...:) szerintem ez nagyon rendben van:) ha mindenkinek ugyanaz tetszene kihalna az emberiség :)
2015. szept. 21. 14:09
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem, nekem is az ilyesmi alkatú csajok tetszenek. :)
2015. szept. 21. 15:50
 4/16 anonim ***** válasza:
miért fogytam le bakker :(
2015. szept. 21. 15:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves második. Te is úgy csinálsz, mintha az elhízott, és a sovány között nem lenne semmi...

Attól, hogy valaki nem elhízott, még nem kell 40 kilónak lennie...

Mondjuk ott van még a normális, egészséges testalkat is, azt mindenki kifelejti.

2015. szept. 21. 16:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem nézlek hülyének, arról, hogy ki mit lát vonzónak, arról nem lehet vitázni, mert ez teljesen szubjektív. De azért azt érdemes tudnod, hogy ő már sajnos bőven benne van a nagyon egészségtelen kategóriában. Tehát jó esélye van komoly betegségekre, korai halálozásra, nagyon rossz életminőségre, folyamatos fájdalmakra.

Ez nekem kicsit összeütközésben áll azzal a dologgal, hogy a páromat egészségesnek szeretném látni. És az NEM a "negyven kiló vasággyal" kategória. De nem is a 95 kilós.

2015. szept. 21. 16:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, én pont ezt nem értem. Van az egészséges, normális kategória, amiből akad gömbölydedebb, picit husisabb meg egészen karcsú is. De róluk sosincs szó. Mintha csak csontvázak és gombócok élnének.
2015. szept. 21. 16:28
 8/16 anonim ***** válasza:
Én ugyanerre akartam kilyukadni, előttem szóló :D
2015. szept. 21. 17:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én furcsállom az ízlésed,de nem ítélem el.Szerintem jó,hogy vannak ilyen férfiak,mert a duci lányoknak is kell,hogy tetszenek valakinek,ezt férfiként mondom.
2015. szept. 21. 17:12
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is tök csinos, nincs ezzel semmi baj! 18f
2015. szept. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!