Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hülyének néztek mert szerintem...

Hülyének néztek mert szerintem a képen látható lány alakja gyönyörű?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg nagyon tetszik az ilyesmi alkat. Tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok, de miért fogad folyton értetlenkedés, ha egyszer őszintén így gondolom??

26/F vagyok

2015. szept. 21. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Én azért nézlek hülyének, mert aki így néz ki az igénytelen, sportot max tévében látott, egészségtelenül étkezik, lusta. És neked ez bejön.... hát te sem lehetsz egy igényes srác.
2015. szept. 21. 17:49
 12/16 anonim válasza:
61%

Azzal ne foglalkozz, hogy ki mit gondol erről, hiszen mindenkinek más az ízlése ! :)

Mi, ilyen alkatú csajok meg csak örülünk neki. :)) 18L

2015. szept. 21. 18:19
 13/16 anonim válasza:
92%
testalkattol fuggetlenul en azt nem ertem, miert oltozott be piaci kofanak a csaj? vagy jelmezbalba keszul?
2015. szept. 21. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek a hölgynek van nagyon szép alakja: nem csontváz, nem gombóc, formás, lapos a hasa, szépek a villái, van melle. Nőként, nekem ez az álomalakom.

[link]

21N

2015. szept. 22. 09:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra sem az esztétikával van baj, hanem hogy kb. 30 éves kor után már fájdalmat fog okozni a csípőkopás, nehézséget fog jelenteni a napi életvitel, a fájdalmak és a nehézségek pedig még kevesebb mozgást és kajával való vigasztalódást fognak hozni magukkal.

Az ördögi kör ezzel bezárul.

Szóval tetszhet, és nyilván jó, hogy a túlsúlyos lányokat is van, aki szeresse, de ezt a szeretetet kellene felhasználni, hogy lendületet vegyen és tegyen a saját egészségéért. Nem kell XS méretre fogynia senkinek! Az L is érvényes méret, ha mozgásképes, egészséges test van benne. A képen látható lánynál borítékolható, hogy nem.

2015. szept. 22. 11:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Amit a 14-es posztolt, az tényleg nagyon szép alak. De nyugtass meg, ezt ugyan nem plus-size modellként adják el? Mert akkor másik bolygóra költözöm :S
2015. szept. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!