Hülyének néztek mert szerintem a képen látható lány alakja gyönyörű?
Tényleg nagyon tetszik az ilyesmi alkat. Tudom, hogy ezzel kisebbségben vagyok, de miért fogad folyton értetlenkedés, ha egyszer őszintén így gondolom??
26/F vagyok
Azzal ne foglalkozz, hogy ki mit gondol erről, hiszen mindenkinek más az ízlése ! :)
Mi, ilyen alkatú csajok meg csak örülünk neki. :)) 18L
Szerintem ennek a hölgynek van nagyon szép alakja: nem csontváz, nem gombóc, formás, lapos a hasa, szépek a villái, van melle. Nőként, nekem ez az álomalakom.
21N
Továbbra sem az esztétikával van baj, hanem hogy kb. 30 éves kor után már fájdalmat fog okozni a csípőkopás, nehézséget fog jelenteni a napi életvitel, a fájdalmak és a nehézségek pedig még kevesebb mozgást és kajával való vigasztalódást fognak hozni magukkal.
Az ördögi kör ezzel bezárul.
Szóval tetszhet, és nyilván jó, hogy a túlsúlyos lányokat is van, aki szeresse, de ezt a szeretetet kellene felhasználni, hogy lendületet vegyen és tegyen a saját egészségéért. Nem kell XS méretre fogynia senkinek! Az L is érvényes méret, ha mozgásképes, egészséges test van benne. A képen látható lánynál borítékolható, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!