Szerintetek is Vágner Tímea modell a legszebb modell Magyarországon?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 21:08
1/12 anonim válasza:
Szerintem Kroneraff Orsolya a legszebb modell Magyarországon.:)
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Még a google sem talál semmit róla, szóval honnan tudhatnám?
4/12 anonim válasza:
A második válasznál linkeltem a lényeget.Nincs ilyen modell.Csak valaki nagyon az akar lenni már egy éve.
5/12 anonim válasza:
A barátnődel foglalkozz. Ne a Modellekel lol
7/12 A kérdező kommentje:
Nézzétek meg az arcát, és az alakját. Mintha angyalok faragták volna.
2015. nov. 11. 21:12
8/12 anonim válasza:
De hol nézzük meg,ha egyszer nem adja ki a google?Mivel nem modell,csak az akar lenni.Max.egy nyilvántartásbavétele van.Amúgy te vagy,gondolom...Szállj le a földre,egy év alatt nem sikerült,ezután se fog.
9/12 anonim válasza:
Nem is hallottam róla!Én ilyeneket ismerek,hogy Axente Vanessa,Mihalik Eniko,Palvin Barbi,Kondas Kata!!Szoval biztos egy no name figura lehet ez a csaj!
10/12 anonim válasza:
Pfff... linkelnél róla egy képet? Arról az egy szem modellonline-os képéről, aki megállapítja, milyen az arca, egy zseni, basszuskulcs. Homályos, hülyén pózol, az arca meg nem látszik.
Gyanítom, te vagy az, vagy a pasija vagy, kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!