Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Kik a legszebb modellek,...

Kik a legszebb modellek, akiket mindenkinek illik ismernie?

Figyelt kérdés

2014. máj. 20. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Mihalik Eniko es Cara Delevigne es Heidi Klum
2014. máj. 20. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Őt illene:

[link]

2014. máj. 20. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Mi az hogy illik ismerni mindenkinek? Miért kéne hogy bárkit is érdekeljen egy tök idegen, aki semmit nem csinál csak magát mutogatja? Attól hogy szép valaki még nem lesz értékes és érdekes ember.
2014. máj. 20. 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Heidi Klum, Kate Moss, Giselle Bündchen

Őket általában mindenki ismeri. Amugy meg nincs olyan, hogy kit illik.

2014. máj. 20. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a modellek számontartása nem tartozik az alapműveltséghez. Ettől függetlenül nagyon szép szerintem Miranda Kerr és Adriana Lima.
2014. máj. 21. 00:18
 6/12 A kérdező kommentje:
3/5 válaszadó! nem kell mindent szó szerint értelmezni, nyilván képletesen értem, mint például mik az alapfilmek. Tehát legnépszerűbbek, legalapabbak... Fociban christiano ronaldo ot pl mindenki ismeri.
2014. máj. 21. 01:08
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Palvin Barbi is elég híres már
2014. máj. 21. 09:54
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon szégyellem magam,de egyet sem ismerek, ami még kellemetlenebb semmi hiányérzetem nincs emiatt! Elképzelhető, hogy ez is hozzátartozik az általános intelligenciához? Akkor én egy unintelligens kretén vagyok! Nagyon sajnálom azokat, akik ezt a kérdést ennyire létfontosságúnak tartják! Az idétlen kérdezőt sajnálom a legjobban, ha nincs más gondja és érdeklődési területe és ezt tartja a legfontosabbnak! Úgy vélem a kérdező zavarba jönne, ha néhány hétköznapi, sokkal nagyobb jelentőséggel bíró kérdésre válaszolni kellene! Amennyiben valaki feltenné azt a kérdést, hogy ki a legokosabb, arra természetesen nem az lenne a válasz, hogy ezt az ostoba kérdést feltevő kapná a nagydíjat! Kedves Üresfejű Okoska hány élsportolót ismersz, hány olyan személyt ismersz, akik az adottságaikon kívül másból is tudtak profitálni. Olyan tulajdonságokból, megszerzett tudásból, amiért valamit tenni kellett?! Minél több szépséget ismersz, annál jobban sajnállak!
2014. máj. 21. 12:37
 9/12 anonim válasza:
100%
az elöttem szoló megírta a tutit k........a igaza van!
2014. máj. 21. 13:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Kik ezek, hogy ismernünk illene őket? Mit tettek le az asztalra?
2014. máj. 22. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!