Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy illik megjelenni, ha azt...

Hogy illik megjelenni, ha azt mondja az ügynökség, hogy meg akar nézni?

Figyelt kérdés
hogy öltözzek fel? Hogy álljon a hajam? Alapozó kell?

2014. ápr. 14. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Letisztult külsővel.

Frissen mosott kiengedett haj (vigyél hajgumit), ne sminkeld magad max. egy kis szempillaspirált tegyél fel.

Ruhád pedig tényleg letisztult legyen, fehér-fekete-barna-bézs-vajszín-stb, de ne feltűnő szín legyen.:)

2014. ápr. 14. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Haj megmosva, megszárítva. Nem kell belőni, kivasalni, göndöríteni, semmi.

Smink nulla, nem a sminkelési tudományodra kíváncsiak, hanem a külsődre. Majd kisminkelnek ők olyanra, amire akarnak, ehhez viszont az adott alapot kell ismerniük a megrendelőknek.

Köröm lakkozatlan (max átlátszóval), tiszta, a műkörmöt általában nem szeretik, de ez a legkevesebb, viszont ha profinak akarsz látszani, erre is jó, ha ügyelsz.

Ruha is legyen egyszerű. Farmer, fehér póló vagy trikó, lehetőleg testhezálló. Kiegészítők se kellenek. Cipő szintén egyszerű legyen, és jó ha van lapos/magas is nálad. Fehérnemű pedig csicsa nélküli, sima, testszínű, mert az minden ruha alá megfelel, ha esetleg úgy alakul. Esetleg bikini, bár azt szokták mondani.

2014. ápr. 14. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez előttem lévők jól mondják! Legtöbbször fehér testhezálló ujjatlanban, valamint fekete testhezálló nadrágban mennek. Szerintem vigyél magaddal bikinit, magassarkút (lehetőleg ne csili-vilit)pedig mindenképpen. Smink csak nagyon kevés legyen, az is keltsen natúr hatást! A hajadat szerintem kiengedve és összefogva is fogják kérni.
2014. ápr. 15. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. ápr. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!