Lehetek modell?
Figyelt kérdés
Jelenleg normál testalkatom van, de ha elmegyek edzeni és elérek egy formázott testet, akkor sikerülhet? Múltkor is láttam,hogy modelleket keresett egy Budapesti ruhaüzlet gondolom a saját rongyaik bemutatására.. Ha ezért vagy ilyesmikért egy elfogadható összeget adnak az is jó. Veszélyes szakma ez, esetleg " tisztességes qrválkodás"? Csak a pénz vonz ebben és valahol amondó vagyok,hogy egyszerű szakma ez. Most valahogy nem tudnám elképzelni azt az úgymond hibátlan testet és talán ez most hülyeség, denem bánnám meg azt az új testet?!2015. okt. 26. 08:58
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és 21 éves fiú vagyok!
2015. okt. 26. 08:59
3/7 anonim válasza:
Ha a pénz a lényeg akkor nem éri meg, egy fotózás is több óráig tart, mintha normális munkahelyen lennél, csak ez nem minden nap van, így jelentéktelen amit kapsz érte. kb annyi hogy abból megkajálsz aznap vagy elmegy az edzésre, utazásra, szállásra. Közbe meg minden nap edzened kell, gyakran kozmetikushoz, fodrászhoz járni meg manikűr, pedikűr... ha ez vonz akkor érdemes modellkedni. Ha pénz kell akkor rendes munkát keress.
4/7 anonim válasza:
Ezzel a hozzáállással ne kezdj bele. Pénz az kell, de én nem teszek semmit... ez nem így megy. Sem itt, sem máshol.
Először Neked kell letenni, ahogy az előző is írta: kozmetika, fodrászat, manikűr, pedikűr, arc és szájápolás, mosoly és kedvesség akkor is ha fáj, alkalmazkodó és állóképesség, szépen kidolgozott izmok és ha ez mind megvan akkor egy portfolio. Ezen kívül úgy kell(ene) gondolkodnod mint egy egyéni vállalkozó.
5/7 anonim válasza:
Szépen kidolgozott testhez évek kellenek.
Másrészt ha lerongyozod a terméket, sehová nem fogsz kelleni. Lehet, hogy te kitaláltad magadnak, hogy ez egyszerű, nem kell nagyon semmit se csinálni, pár perc és rengeteget kereshetsz vele, attól még nem lesz igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!