Lehetek modell és ha igen akkor hogy?
Szeretnék modell lenni, de nem tudom, hogy van- e hozzá tehetségem. 18 éves vagyok;163,5cm, 55kg, atlétikus alkat, a méreteim:85,68,92.Hosszú barna hajam van és barna szeme, nincs tetoválásom.
Szerintettek??? És ha igen akkor, hogy kezdjek bele???
Nem, max fotomodell lehetsz, de itt általa a mi den ügynökség lehúzós. Visage vm Icon ezekkel próbálkozz. ,:)
Sok szerencset😊
Sem a magasságod, sem az arányaid nem arra a modell-alkatra utalnak.
Az meg, hogy semmi nem lehetetlen... hát izé... Ez talán a Hollywoodi filmekben így van, de a valóságban bizony nem. Én pl. hiába akarnék az 5 dioptriás szememmel vadászpilóta lenni, nem lehetek.
A modellügynökségek nem fognak egy kicsit túlkoros alacsony lánnyal foglalkozni, mert nem éri meg nekik. És akár tetszik, akár nem, ez csak arról szól, hogy elég pénzt hozol-e a konyhára nekik.
Örülj, hogy "atlétikus" és egészséges tested van, élvezd a lehetőségeidet és válassz valami pályát, amire alkalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!