14 éves lány vagyok és 170 cm szerintetek lehetek modell?
Figyelt kérdés
Már sokan ajánlották hogy menjek el modellkedni , de egyszerűen nem tudom hogy kezdjem, járjak előtte képzőbe vagy menjek el egy castingra.. A cél hogy Nemzetközi modell legyek.. szerintetek sikerül??2015. aug. 9. 18:13
1/3 anonim válasza:
Mért akar mindenki modell lenni? Már szerintem elég, sőt túl sok is van belölük. De ha annyira szeretnéd akkor próbáld meg.
2/3 anonim válasza:
Azt tudod ugye hogy kb 1% az esélyed hogy befutsz és ebből tudsz megélni, ha ez nem következik be átraknak a szex iparba az a leselejtezett modellek gyűjtő helye. :)
3/3 anonim válasza:
Szeretnél modell lenni? Miért, van belőled egy nagyobb? :)
Inkább tanulj, és az eszedből próbálj megélni. Tovább tart, mint a szépség, és e tényező nélkül a szépség, bármennyire is nem hiszed el 14 évesként, sz..rt se ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!