Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Csak szerintem nem szép Cara...

Csak szerintem nem szép Cara Delevigne?

Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Többségük nekem akkor sem vonzó arcú, megnyerő lány. (Persze minden képen van mondjuk 1-2, aki valóban szép arcú is.) De mint írtam, nem ez a lényeg, hanem hogy mutasson a kifutón.

2015. okt. 25. 09:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Hejj, de csúf ez mind. :DD

Egyébként szerintem a fent említett lány szép, karakteres az arca, csak keveset mosolyog.

2015. okt. 25. 23:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont az a lényege, hogy ne mosolyogjon. Azért modell. Hát a mosolygós képek mióta modellesek?

Másrészt a modellek sajnos nem szedhetik a szemöldökük, ezért ő sem szedi.

És a modell szakmának az a lényege, hogy karakteres legyen az arca az illetőnek, mert az teszi különlegessé.

A kérdésre visszatérve Cara egy igazi szépség. :)

2015. okt. 28. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Gondolom, a modellhölgy életének nem minden pillanatában modellkedik, és néha készülnek róla olyan fotók is, amelyeken csak úgy van. Nah, azokból kellene több mosolygós.

De azért köszi, ma már nyugodtan alszom, hogy megtudhattam, a modellek nem mosolyognak.

2015. okt. 28. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem szép. Meg olyan felismerhető az arca, ha egyszer látod megjegyzed.

Amúgy a mosolygással kapcsolatban egyik barátnőm modellkedett és mondta hogy nekik nem szabad a képeken mosolyogniuk. Amikor készül róla kép bárhol máig ilyen modelles fejet vág, mert hogy elvileg hozzászokott annyiszor lecseszték érte az elején. :D Bár lehet hogy ez csak az ő hülyesége.

2015. nov. 1. 16:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Tudom régi kérdés.

Szerintem inkább karakteres arcfelépítése van,mint szép.

Számomra eléggé lóarca van, bozontos szemöldöke és beesett szemei.

Gondolom azért ilyen felkapott,mert csodásan tud grimaszolni és a nyelvét öltögetni. Legalább is a képei 90%-a ilyen.

Tudom,hogy a modelleknek milyen követelményeknek kell megfelelni,ami a testalkatot illeti,de neki már kórosan vékony "fogpiszkáló"-lábai vannak,hogy az már kóros.

És az őt majmoló tinik ezt tartják gyönyörűnek...

Azért egy kevés izom nem ártana neki.

2016. dec. 22. 14:27
 17/17 anonim ***** válasza:
*Tudom,hogy a modelleknek milyen követelményeknek kell megfelelni,ami a testalkatot illeti,de neki már olyan vékony "fogpiszkáló"-lábai vannak,hogy az már kóros
2016. dec. 22. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!