Csak szerintem nem tartoznak bele a "Túl szexi lány" kategóriába?
Figyelt kérdés
Vannak köztük csinosak,de pl az első képen a középső arcára nem mondanám hogy szép,nem hiszem hogy versenyre való.
2013. aug. 12. 17:00
1/15 anonim válasza:
Néha elgondolkodok, hogy én miért nem jelentkezek ilyen versenyekre... ha ilyen lányok a befutók...
2/15 anonim válasza:
A lehetőség adott...jelentkezz!
3/15 A kérdező kommentje:
Én is valami hasonlón gondolkodtam mert a párom győzködött hogy jelentkezzek de kiröhögtem hogy nem lenne esélyem így meg nem akarom leégetni magamat,de úgy tűnik hogy simán esélyes lettem volna.
2013. aug. 12. 17:11
4/15 anonim válasza:
Én még nem láttam olyan szépségversenyt ahol valóban szép lányok nyernének!
5/15 anonim válasza:
eléggé parasztarcú a legtöbb, amelyik meg nem az simán átlagos. a szépségversenyek soha nem a nevükről szólnak.
6/15 anonim válasza:
jaja néha én is elgondolkozok hogy jelentkezzek-e
17/F
7/15 anonim válasza:
Ezt már én is megfigyeltem, hogy nem túl szép lányok jelentkeznek és valamiért azok közül sem a legszebb nyer. Persze mindenkinek más a szép, de egy alap realitás minden emberben megvan. Persze vannak csinos lányok is, de rengetegszer vannak csúnyák is. Ami azért egy szépségverseny döntőjében nem kéne, hogy megengedett legyen. Viszont én úgy gondolom, hogy az ilyen versenyekre a legtökéletesebb lányok úgysem jelentkeznek. Hisz nincs mit bizonyítaniuk. Esetleg nem szenvednek feltűnési viszketegségben sem, hiszen már eleve gyönyörűek és nem kell még jobban kitűnniük. Egészséges önbizalommal és kellő ésszel rendelkeznek. Na már most királynőválasztásnál meg elnézve sok lányt.. Nem az eszéért szeretik. :D
8/15 anonim válasza:
Egyik sem valami szép.Talán még a szőke hajú elmegy,de neki sem áll jól ez a hajszín.De én már megfigyeltem,hogy ilyen idióta szépségversenyekre,nem is szép nők jelentkeznek.Jó,van 1,2 aki szép,de a többi...
9/15 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb lányok is voltak ott és pont a három legcsúnyább nyert.
10/15 anonim válasza:
A városban 10 perc alatt 10 sokkal szebbet találok.
Nem értem, ezek hogy kerülnek erre a versenyre. Még az átlagos kinézetet is csak éppen hogy elérik. :///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!