Csak szerintem nem szép Cara Delevigne?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 22:20
1/17 anonim válasza:
En sem latom annak a sugarzo szepsegnek
Nekem mondjuk az arca karakteressege tetszik,de jobban megfognak a szep kisugarzasu nok
2/17 anonim válasza:
Szerintem szép, de rá is vonatkozik hogy a sötét szemöldök nem illik világosabb hajhoz... az nem szép rajta sem.
3/17 anonim válasza:
Ja nem szép rondát akartam elöször de az tulzás azért
5/17 anonim válasza:
Nem csúnya, de nem is különösebben szép. Meg túl sok róla az idétlen kép. A brutál szemöldök nélkül szerintem szép arcú lenne. Alakra meg minden modell túl vékony.
7/17 anonim válasza:
Szerintem tök érdekes arca van, nekem tetszik.
8/17 anonim válasza:
Az arca karakteressége nekem is tetszik, ami nálam negatívum, hogy a legtöbb képen mindig ilyen mogorva arcot vág, sose mosolyog.
9/17 anonim válasza:
Nem az a dolga, hogy szép legyen, hanem hogy a teste alkalmas a ruhák bemutatására, és pszichésen bírja a munkát.
A legtöbb kifutómodell nem szép, nem bájos.
10/17 anonim válasza:
8/9 ez pont hogy rohadtul nem igaz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!