Szerintetek Palvin Barbara tényleg olyan jó nő?
Meg lehet tudni, hogy a kérdező lány/fiú? - A korábbi hsz-ek tükrözik az általános megitélését, találunk sokkal szebbet, csinosabbat is az utcán, de modellek közt azért szép arca van, fiatalos, tud mosolyogni teste se rossz. Talán többet van vele foglalkozva, mint kellene. Szubjektíve meg kinek mi jön be. Nekem arcra tetszik, csúnya szóval élve szeretem az ilyen arcberendezésű csajokat :) Szerintem inkább a fiatalabb generációnak jön be, meg egy két idősebb perverzbe hajló figurának :D (persze ezt nem rossz értelemben mondom).
Egyébként van egy csaj ismerősöm, aki szerint nem szép és utálja is, de ő inkább irigy rá, mondta is, hogy nem szereti az ilyen fiatal ameikai tini színészeket/énekeseket... A tesója, aki meg szintén lány, és szeret mozogni, odafigyel a diétára, evésre stb, ő meg facen is követi az oldalát is, mert motiválja... szóval érdekes.
csúnyának nem mondaám,a szája kifejezetten izgató:)
De egyébként szerintem semmi extra, jól sminkelhető, kicsit pajkos kisugárzása van, jól áll neki a kamera és a smink-
Ennyi az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!