Szerintetek Palvin Barbara tényleg olyan jó nő?
Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 11:50
1/18 Sunshinedoll válasza:
Szerintem Palvin Barbara nem csúnya lány, de ha kimegyek az utcára, 10-ből 6 lány van olyan szép, vagy még szebb is.
2/18 anonim válasza:
Alapban nem, az más, hogy modellnek jó. Nem kell ahhoz szépnek lenni alapban, hogy egy jól sminkelhető lány legyen a címlapokhoz, kifutóhoz. Szakmai szemmel ez a kettő nem jár együtt.
4/18 anonim válasza:
Ahhoz képest amekkorw sztárt csináltak belőle,ahhoz képest nem nagy durranas
5/18 anonim válasza:
A legtöbb modell elég csúnya, ehhez képest Palvin Barbara kimondottan csinos.
6/18 anonim válasza:
Nem,ha jó nőket akarsz látni,mármint jó nő modelleket,akkor a VSA lányok a nyerők!
7/18 anonim válasza:
Jó külsejű nő, és befutottságának köszönhetően tud adni a stílusára is. Legtöbb férfi szemével az a szép, ha egy nőn minden szép arányos középúton. Magassága, testalkata, egyes arcelemei is se nem túl nagyok, se nem túl kicsik.
8/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, és az alakja is nagyon jó.
9/18 anonim válasza:
Szerintem szép lány, jó az alakja, szép arcú, igaz hogy utcán szebbeket is látni, de ha megnézzük a mai legjobban fizetett modelleket, van köztük Barbinál sokkal rosszabb is. Mellesleg egyik évben (2013 v 2014), ő is volt VSA :)
10/18 anonim válasza:
én régen nagyon szépnek tartottam, ma már nem látom olyan nagy számnak. az alakja nem nagy extra, persze nyilván csinos, de az utcán sok csinosabb lány van nála. az arca az szép, ez tény, de néha elég ellenszenves feje van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!