Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Túl koros vagyok hozzá?

Túl koros vagyok hozzá?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, most fogok Pestre költözni , eddig nem volt normális lehetőségem modellkedni. A méreteim megfelelőek (173cm 82-60-89),arcom is meg lehet hozzá, de attól tartok hogy mivel túl idős vagyok nem foglalkoznának velem. Vélemények ? Próbáljam meg ?

2015. aug. 6. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg :) Nem hinném, hogy túlkoros vagy. Csináltass egy portfoliot és keress meg vele modellügynökségeket. Hajrá :)

21/L

2015. aug. 6. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy túlkoros, főleg hogy még idős modellek is kellenek sokszor... 40-50-60-70+ évesek is vannak.
2015. aug. 6. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:

14 évesen a legjobb kezdeni,de ha még most jelentkezel és megfelelőnek találnak,akkor foglalkozni fognak veled :) de már ne halogasd tovább :)

és ne csináltass portfóliót,mert pénzkidobás. az ügynökség akihez mész majd csinál,és az ingyen van :)

40-es években levő modelleket is foglalkoztatnak igen,de olyanokat akik még fiatalon elkezdték és nagyon befutottak :)

ha javasolhatom akkor a VM-nél,ICONnál,Attractivenél és a Visagenél próbálkozz.

ha ezek közül egy elutasít,nyugodtan jelentkezz a másikhoz,mivel más-más karaktereket keresnek.

2015. aug. 7. 13:31
 4/4 anonim válasza:
Szerintem még elkezdheted,épphogy beleférsz, szerintem próbáld meg, de komoly ügynökségeknél. Ott portfólió se kell, ha alkalmaznak készítenek neked. Sok sikert. :)
2015. aug. 9. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!