Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 12 napos a kisfiam. Nem...

12 napos a kisfiam. Nem mondom, hogy egy haspók, de azért szopizik.4 nap után végre sikerült elérnem, hogy kakiljon, de nagyon híg, mustársárga olyan hurutos volt a széklete, és rengeteg. Lehet még most szokik hozzá a tejemhez, vagy ez már kóros?

Figyelt kérdés
A gyerekorvos azt mondta, ha 4-5 napig nincs kaki, még elfogadható. Kúpot kapott,meg lázmérőt dugtam a fenekébe, és ez végre használt, de nagyon nem tetszik a széklete.Szerintem fogyott is, de mérleget csak pár nap múlva tudok szerezni.Félek nincs minden rendben vele,ráadásul kiütések borítanak el a szoptatás kezdete óta, és nem tudják,mi okozza, csak calciumot szedek.
2008. nov. 16. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szoptatott babáknál előfordul, hogy akár egy héten csak egyszer kakilnak. Ez normális. A színe is normális, nekünk is sárga volt eleinte. A szoptatott babáknak híg a székletük, emiatt ne aggódjál. Még az is előfordulhat, hogy kifolyik a pelusból... És azért sok, mert 4 napig csak gyűlt benne.
2008. nov. 16. 15:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2008. nov. 16. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!!!Csatlakozom az elöttem szolohoz tényleg nem kell aggodni szoptatos babáknál ez így van ,nekünk is ugyan ilyen a széklet és ki folyhat a pelusbol is.ÜDV:13napos kisfiu anyukája.
2008. nov. 17. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!