Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan mondjam meg a baratomna...

Hogyan mondjam meg a baratomnak, hogy elkezdek modellkedni? Felek, mit szolna hozza, ha kulfoldre kell mennem tobb honapra.17/L

Figyelt kérdés

2015. ápr. 12. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy "hogy" mondod meg? A lényegen nem változtat a körítés.
2015. ápr. 12. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Úgysem fogsz több hónapra külföldre menni, nyugodj meg :D
2015. ápr. 12. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Arra, hogy pont téged választanak, hogy külföldre menj több hónapra, kb 0,0001% esély van, szóval szerintem ne agyalj ezen.
2015. ápr. 12. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:

"Józsi, képzeld, behívtak castingra, lehet, hogy összejön és modellkedhetek."

"Te, Józsi, képzeld, beadtam a jelentkezésem egy modellügynökséghez."

2015. ápr. 13. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én épp Istanbulban vagyok három hónapig, de nem foglak áltatni: az esély arra, hogy két-három külföldi trip után is még ez a pasi fog hazavárni, nos annak nagyjából 1% esélyt látok, de talán még annyit sem. Egy idő nem lesz közös témátok, be fog zavarni az időeltolódás, egy full átlagos modellcsajjal is olyan dolgok történnek egy egyszerű utazás alatt is, amik úgy felpezsdítik az életét, hogy utána már unalmas lesz az a szürke hétköznap, amiben a párja továbbra is él. Ez egy teljesen más életstílus, ami mellett szinte lehetetlen fenntartani egy egészséges, harmonikus párkapcsolatot. Nekem mielőtt elkezdtem ezt az egészet kifejezetten jónak mondható párkapcsolatom volt. Az első utam után véget ért, de majd te úgyis meglátod, hogy hogyan boldogulsz ebben a témában. Ezek csak az én tapasztalataim, és annyit még hozzátennék, hogy rengeteg modell ismerek, de eggyel nem találkoztam még, akinek otthon lett volna párkapcsolata. Vannak alkalmi kapcsolataik vagy helyiekkel vagy más modellekkel, amik aztán véget is érnek, ha a kedves a következő héten már mondjuk Pekingben járja a castingokat, míg téged továbbra is mondjuk Istanbulhoz köt a szerződésed.
2015. ápr. 13. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
En most voltam 4 hó napig Kínában:) Fantasztikus volt, de kemeny. 16 eves vagyok, es meg mindig van baratom:) mar 8 honapja. Megvart... Voltak nehez idoszakaink, szakítottunk is nem sokkal az elott mielőtt hazajöttem volna, de itthon minden megoldódott:) Most újabb hónapokra megyek ki Ázsiába, nem tudom mi lesz a kapcsolatunkkal. Sajnos o eleg bulis fiu, raadasul nagyon sok lanynak tetszik. Nem tudom hányszor csalt meg mialatt nem voltam itthon, de most megvagyunk:) Nem is erdekel a múlt. Az o dolga, en csak elem az életemet es ameddig sok pénzt keresek es újságokban vagyok, ugyis sok pasi fordul majd meg körülöttem:) Fogd fel pozitívan a világot es legyel boldog, ne gorcsolj. Egy modell nem lehet az soha;)
2015. máj. 10. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne gondolkodj előre. Bementél már az ügynökségre? Vannak fotóid? Esetleg eddig csak a neten szemezgettél az ügynökség oldalával, és eszedbe jutott,hogy te most modell leszel?

Sajnos kevés az esély, hogy külföldre mész. Semmi se lehetetlen, de ne legyél ebben olyan biztos. A leghíresebb modellek jutnak külföldre, hónapokra. És ha ki is jutsz, miért ne értené meg? Egy modell a csaja.

2015. máj. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!