Melegedni szeretnék Modellkedni szeretnék Alakom jó és szép is vagyok hozzá, Model voltam 6 koromban de szeretném el kezdeni megint valaki segíteni nekem?
Figyelt kérdés
Model
Magyar
Szép
Csinos
Szépségverseny
2014. nov. 28. 22:17
1/4 A kérdező kommentje:
Úr isten Bocsánat telefonon nagyon nehéz írni!!!!
Szóval modellkedni szeretnék Alakom van és szép is vagyok de nem tudom hol kezdjem segítség kellene:/ írjátok ha tudtok valamit..koszonom
2014. nov. 28. 22:20
2/4 anonim válasza:
Mondjuk ott kellene elkezdeni, hogy képes vagy normálisan interpretálni a gondolataidat a többi ember felé, úgy, hogy azt meg is értsék. Amúgy meg kellene kép, kor, méretek.
3/4 anonim válasza:
A Visage Models-nel jelentkezel emailben, ok pedig megmondjak, hogy latnak-e benned fantaziat vagy sem.
4/4 anonim válasza:
Hát ha internethozzáférés mellett sem tudsz ennyit önállóan megoldani, akkor nem neked való. Nincs melletted senki, aki a kis kezecskédet fogja és útba irányít. Akár külföldön is meg kell állnod a helyed önállóan... szóval ennyiből felejtős kapásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!