Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedni szeretnék de anya...

Modellkedni szeretnék de anya nem engedi. Mit csináljak? H fogjak hozzá?

Figyelt kérdés

12/L lány vagyok nagyon szeretnék modellkedni és legtöbben 14-15-nek néznek... és sokan mondták h szép vagyok /nem dicsekedni szeretnék.../

Kméten lakom és úgy tudom h pesten lehet modellkedni meg minden de anya nem enged oda... meg nem értek ehhez...

de nagyon szeretnék modellkedni

h fogjak hozzá?

tanács is jól jönne...

2014. máj. 29. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen még sehogy, a profi modellügynökségekhez úgyis csak 13-14éves kortól lehet jelentkezni. Hány cm vagy amúgy?
2014. máj. 29. 20:03
 2/10 WheneverYouWant ***** válasza:
100%
Édesanyádnak igaza van... lebeszélni úgysem tudlak róla bármit is mondjak... Jósolni viszont tudok::) Rengeted csalódás fog érni...
2014. máj. 29. 20:23
 3/10 A kérdező kommentje:
156
2014. máj. 29. 20:24
 4/10 A kérdező kommentje:
mert?:o
2014. máj. 29. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a mgassággal nem fogsz modellkedni. Nőjj még egy kicsit.
2014. máj. 29. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Modelleknek minimum 173 cm-nek kell lennie. Ehhez sportos, izmos test, karakteres, különleges arc, szép haj kell...

12 évesen meg úgysem kellesz sehova, kicsi vagy még. Gyerekmodell lehetsz persze, de oda az anyád kéne hogy kísérgessen és gondolom nem akarja emiatt otthagyni a munkahelyét... na meg a modellkedés munka, nem valami szórakoztató dolog ahogy sok kislány képzeli. Szóval gondolkodj el rajta hogy mi a fenének is neked 12 évesen munka?!

2014. máj. 29. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a modellkedést. Túl alacsony vagy, és az, hogy az ismerősök szerint szép vagy, szintén nem elég. Modelleknek nem feltétlenül szépeket keresnek. Inkább tanulj. Amúgy mi ez a betegség, hogy minden 12-17 éves modellkedni akar, akkor is, ha épp alig látszik ki a földből, magyarázza már el valaki könyörgöm?
2014. máj. 29. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Túl alacsony vagy és ez tényleg nem szórakozás..ha nem engedik a szüleid, amúgy is hagyd a francba, de egyébként sem vagy modellnek való.
2014. máj. 29. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem is rengetegen mondták, hogy szép vagyok, de eszembe sem jutott, hogy modellkedni szeretnék. Nem szép arc kell hozzá, hanem karakteres arc, és magas botvékony test. Majd ha két év múlva 170 cm leszel (amit nem hiszek), akkor esetleg…
2014. máj. 30. 16:40
 10/10 A kérdező kommentje:

oké

köszi mindenkinek:)

akk erről is lemondtam :c

/de már kockahasam van/

2014. máj. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!