Akkor most mi legyen?
Figyelt kérdés
ma az utcán oda jött hozzám egy nő aki az icon model management-nek dolgozik és kérdezte hogy nem érdekelne engem a modellkedés, és azt mondta hogy hívjuk fel. szerintetek ha 14 éves vagyok akkor még nem túl korai?2015. júl. 21. 22:17
1/3 anonim válasza:
Sz.-tem kamu lehetett hacsak nem érzed magad olyannak akit 1vadidegen leszolit hogy modelkedjen én a helyedbe beszélnék a szüleimmel és ha tényleg modelkedni akarsz akkor megkeresel ezzel foglalkozó céget!
2/3 anonim válasza:
A legtöbben 14-15 évesen kezdik el, van aki méghamarabb, szóval nem korai, pont jó!
3/3 anonim válasza:
szia unokatesómat pont ezzel keresték fel neki az anyja nem engedte őt de szerintem is kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!