Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért mutogatják magukat a...

Progizo kérdése:

Miért mutogatják magukat a szép és szexi nők?

Figyelt kérdés
Modellek, színésznők, stb. Főleg, ha úgyis elérhetetlenek számomra és a legtöbb férfi számára? Igen, esetemben "éhes disznó makkal álmodik", de azért saras a másik fél is: direkt élvezik, hogy kínozhatnak minket, férfiakat? Ha tetszeni akarnak, akkor tetszelegjenek a párjuknak, és ne mutogassák magukat a világnak, ne cukkolják a többi férfit! Vagy csak a bulvárszennymédia etetése miatt csinálják? Egyik sem elfogadható.

2015. jún. 26. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És tüntessenek el mindent az üzletek kirakataiból, mert te nem tudod megvenni? :D

Elég beteges a gondolkodásod.

2015. jún. 30. 05:26
 12/15 A kérdező kommentje:
#11. Úgy van. És tűnjenek el a gazdagok is (legyenek kollektíven öngyilkosok, ha úgy akarom), mert ha nem lesznek, akkor nem fogom tudni, hogy én szegény vagyok.
2015. júl. 2. 14:41
 13/15 A kérdező kommentje:

#10.: "Talán mert másoknak örömet okoz a látvány?

Egy darabig én is így voltam velük, de mióta rájöttem, hogy ha fejreállok sem lesz ilyen nőm, azóta nagyon megutáltam őket.

Különben sem másoknak, hanem nekem okozzanak örömet; én én vagyok és nem más.

"És mielőtt belekötsz: a jóképű, vonzó férfiaknak is örülök."

Aha és aki nem olyan, azt megveted?

"Persze mindehhez nagyságrendileg felnőtt érzelemvilág és saját, kiegyensúlyozott élet szükséges."

Inkább gyerekes az, ahogy egyesek szépéknek a sztárolói. Jól meg is élnek ők ebből az amúgy teljesen értelmetlen életmódból, hála neked is, infantiliském.

2015. júl. 2. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:

""És mielőtt belekötsz: a jóképű, vonzó férfiaknak is örülök."

Aha és aki nem olyan, azt megveted? "

Nem, miért vetném meg? Én is messze vagyok bármelyik sztártól, ezzel együtt el nem cserélném sem a külsőm, sem az életem velük. És a pasimat sem, aki egy tök átlagos kinézetű ember, mégis megdobban a szívem, ha csak kézen fog.

Volt már kimondottan csúnya pasim is, vele sem a külseje miatt lett vége, hanem mert hazudott.

És volt már kapcsolatom üresfejű szépfiúval, akit nők tucatja irigyelt tőlem. Az volt még csak az unalmas. Ha beszélgetni próbáltam vele, mint feneketlen kútba, hulltak a fejébe a mondatok, és sose jött vissza semmi. :D

Neked is arra kéne koncentrálnod, hogy a saját életedben jól érezd magad és megtaláld a neked megfelelő nőt. Csak mert szerintem te százszor agymosottabb vagy a bulvárszennymédia által, mint mi,többiek, akik megnézzük a filmet, megcsodáljuk az illetőt, aztán hazamegyünk és boldogan kelkáposztát főzünk annak a mackónak, aki otthon vár... :) Ha te nem találsz nőt magadnak, akkor ne a tengeren túlon kifutón vonulót hibáztasd, hanem csak és kizárólag magadat. Mert ez senki másnak nem felelőssége.

2015. júl. 2. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
kétlem,hogy direkt élvezik, hogy kínozhassanak téged, és mi az hogy cukkolni a többi férfit? a modellek és színésznők nagyrészének a kinézete a photoshopnak köszönhető, és egyébként pont ugyanolyan átlag nők, mint a szomszédodban élő csinosabb nők. Egyébként meg a modelleknek ez a szakmájuk,ahogy a színésznőknél is fontos a kinézetük, náluk a tehetségükön kívűl, a külsejét nézik meg először.
2015. júl. 3. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!