Miért mutogatják magukat a szép és szexi nők?
És tüntessenek el mindent az üzletek kirakataiból, mert te nem tudod megvenni? :D
Elég beteges a gondolkodásod.
#10.: "Talán mert másoknak örömet okoz a látvány?
Egy darabig én is így voltam velük, de mióta rájöttem, hogy ha fejreállok sem lesz ilyen nőm, azóta nagyon megutáltam őket.
Különben sem másoknak, hanem nekem okozzanak örömet; én én vagyok és nem más.
"És mielőtt belekötsz: a jóképű, vonzó férfiaknak is örülök."
Aha és aki nem olyan, azt megveted?
"Persze mindehhez nagyságrendileg felnőtt érzelemvilág és saját, kiegyensúlyozott élet szükséges."
Inkább gyerekes az, ahogy egyesek szépéknek a sztárolói. Jól meg is élnek ők ebből az amúgy teljesen értelmetlen életmódból, hála neked is, infantiliském.
""És mielőtt belekötsz: a jóképű, vonzó férfiaknak is örülök."
Aha és aki nem olyan, azt megveted? "
Nem, miért vetném meg? Én is messze vagyok bármelyik sztártól, ezzel együtt el nem cserélném sem a külsőm, sem az életem velük. És a pasimat sem, aki egy tök átlagos kinézetű ember, mégis megdobban a szívem, ha csak kézen fog.
Volt már kimondottan csúnya pasim is, vele sem a külseje miatt lett vége, hanem mert hazudott.
És volt már kapcsolatom üresfejű szépfiúval, akit nők tucatja irigyelt tőlem. Az volt még csak az unalmas. Ha beszélgetni próbáltam vele, mint feneketlen kútba, hulltak a fejébe a mondatok, és sose jött vissza semmi. :D
Neked is arra kéne koncentrálnod, hogy a saját életedben jól érezd magad és megtaláld a neked megfelelő nőt. Csak mert szerintem te százszor agymosottabb vagy a bulvárszennymédia által, mint mi,többiek, akik megnézzük a filmet, megcsodáljuk az illetőt, aztán hazamegyünk és boldogan kelkáposztát főzünk annak a mackónak, aki otthon vár... :) Ha te nem találsz nőt magadnak, akkor ne a tengeren túlon kifutón vonulót hibáztasd, hanem csak és kizárólag magadat. Mert ez senki másnak nem felelőssége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!