Miért mutogatják magukat a szép és szexi nők?
:DDDDDDDDDDDDDDDDdd
hát nem miattato azt tuti
a lájkok, cikkek, nézettség miatt, ami pénzt hoz számukra, és persze hírnevet
Nem értem az ilyen férfiakat mint te. Egy buborékban élsz, vagy mi? Mert hogy nem abban a világban amiben én/mi, az biztos.
Nem elfogadható?
Minden kicsit is szép nő járjon zsákkal a fején, férfi ruhákban, csak azért, mert te elhízott lusta disznó vagy, aki képtelen bármit is tenni azért, hogy jobb pasi legyen?
Nem érzed ezt kicsit erősnek? Eléggé a nyúl viszi a puskát kategória. Az aki nem tesz semmit azért, hogy jobb legyen, az mondja meg azoknak, hogy mit csináljanak, akik tettek?
Ez a "cukkolják a többi férfit" megszólalás külön tetszett. Mindenki aki szép és kívánatos, csak azért az, hogy téged idegesítsen. Nyilván.
Nagyon gondolkozz el.
#5.: Ha maguknak akarnak tetszeni, akkor bájologjanak odahaza a tükör előtt.
De abból elegem van, hogy szinte mindenhonnan (TV, internet, újságok) őket nyomatják a képembe. Ez kb. olyan, mintha a sivatag közepébe tennének üdítőitalos reklámkijelzőket (=nesze semmi, fogd meg jól, és szenvedj tőle).
Én sem mutogatom sem magam, sem a magánéletem - örülnék, ha más sem tenné, főleg nem ilyen tolakodóan. Ezt élvezik?
Mi a jó abban, ha tele van a világ olyan dolgokkal, akiket/amiket megkívánunk, de el nem érhetünk?
De az ember mindenhol jól akarja érezni magát, nem csak otthon.
És már óvodában meg kellett volna tanulni, hogy csak azért, mert a kispajtásodnak van valami, neked nem lesz.
Menj és élj egy elkerített részen.
#7.: "De az ember mindenhol jól akarja érezni magát, nem csak otthon."
Érezze magát úgy jól, hogy mások érzéseit nem piszkálja.
"És már óvodában meg kellett volna tanulni, hogy csak azért, mert a kispajtásodnak van valami, neked nem lesz."
Lehetne mindenem nekem is, de mégsem akarok bűnöző lenni. Úgyhogy marad a "vagy nekem is, vagy neked sem" elv.
"Menj és élj egy elkerített részen."
Kerítse el magát az, aki feldúlja más érzésvilágát.
Jaj szegény te! :DDDD
Amúgy egyre értelmetlenebb lesz ez a kérdés, nem kért tőled senki engedélyt ahhoz, hogy jól érezze magát, kábé a létezésedről sem tudnak de ne zavarjon. Ha pedig nem akarod látni őket, akkor az csak is a te bajod és nem az ő hibájuk.
Talán mert másoknak örömet okoz a látvány? Nő vagyok, de pl. kimondottan élvezem ha pl. Audrey Hepburn képeit nézem. Inspiráló a szépsége, kisugárzása, stílusa. Nem örülnék, ha eltűnne ő vagy bárki más, csak mert neked problémád van vele. És mielőtt belekötsz: a jóképű, vonzó férfiaknak is örülök. Élmény látni őket a mozivásznon például. Azzal együtt, hogy tudom, sosem fog belém szeretni az illető, akit voltaképp nem is ismerek, szóval nem is tudhatom, jó lenne-e nekem igazából, ha belém szeretne.
Persze mindehhez nagyságrendileg felnőtt érzelemvilág és saját, kiegyensúlyozott élet szükséges. Ja, hogy ezek neked nincsenek... Szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!