Elég szép vagyok hogy modell legyek?
Nem akarok az lenni csak volt aki megjegyezte és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
képek:
ez csak az alak miatt (nem vagyok ez a fajta, ne tévesszen meg a pózolás, ez a kép poénból készült)
Nem ezek a legjobb képek, a kéritek töltök még fel.
A mosolygós képed tetszett, az asztalonfekvős alapján önbizalommal, alakkal, pózolásra hajlandósággal sincs baj. A többi annyira nem nyűgözött le. Én szívesen dolgoznék veled - ha modellkednél - de a modellvilágban semmi sem egyértelmű, még 1-2 évig biztos szedsz fel magadra combot, mellet, ami vagy előnyödre válik, vagy nem.
24/f/amatőrfotósakimodelleketkeresbudapesten
nem..sem arcra,sem alkatra nem modellnek való.150cm-el pedig lehet az ismerősöd regisztrálva ügynökségnél,csak nem mindegy milyennél..biztos vagyok benne,hogy lehúzós,fizetős ügynökségről van szó.fotomodellek nincsenek.a kifutókon kell végigmenni először ahhoz,hogy felfigyeljenek rád,és szerepelhess kampányokban és cimlapokban.
nem bántásként,de otthon mindenkinek mondják a nagyszülei,szülei,esetleg barátok,hogy jaj,de szép vagy,mint egy igazi modell..de ezt nem lehet készpénznek venni,ugyanis ők nem szakértők :)
nem bántásnak szántam a hozzászólást,egyszerűen tényeket közöltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!