Elég szép vagyok hogy modell legyek?
Figyelt kérdés
Nem akarok az lenni csak volt aki megjegyezte és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
képek:
ez csak az alak miatt (nem vagyok ez a fajta, ne tévesszen meg a pózolás, ez a kép poénból készült)
Nem ezek a legjobb képek, a kéritek töltök még fel.
2015. jún. 19. 11:54
2/25 anonim válasza:
Ha jól tudom azt hiszem 173 cm magasnak kell lenned minimum hogy modell lehess.
4/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
163 cm vagyok de ismerek olyat aki 150 és modell tehát nem tudom pontosan akkor hogy is van ez.
keresek még képet
2015. jún. 19. 12:06
5/25 anonim válasza:
nem, raadasul alacsony is vagy. felejtsd el.
7/25 A kérdező kommentje:
2015. jún. 19. 12:16
8/25 anonim válasza:
Fu szexelnék veled, foglalt vagy?
9/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok foglalt de nem izgulok a laptopokra, személyesen meg nyilván nem fogunk találkozni:D azért köszi :*
2015. jún. 19. 12:32
10/25 anonim válasza:
vélemény: csak azért mert valaki egyszer megjegyezte ne nagyon éld bele magad..értem hogy nem akarsz modell lenni , de csak azért mert valaki azt mondta hogy lehetnél ne kezdj úgy viselkedni hogy "jaj én milyen szép vagyok , modell is lehetnék ha akarnék"....lehet hogy nem vagy amugy ilyen tipusu lány , csak mondom , mert sok ilyen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!