Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Most komolyan nem változott...

Most komolyan nem változott Justin? Férfi lett végre. Tiszta komoly képek. Már nem az aki volt régen. KÉPEK! Modell lesz még a végén belőle.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 18. 22:46
1 2
 11/17 anonim válasza:
65%
Nagyon jók a képek! Köszi!:) Justin valóban sokat változott, természetes hogy férfiasabb lett, de szerencsére nem túlságosan. Az igazán helyes és sikeres férfiakban mindig is lesz valami "nyálas", ettől olyan aranyosak. Bocsi, kigyúrt, kockafejű, szigorú tekintetű borostás férfiak: van, akinek bejöttök, de a legtöbb nő a kedves, bájos, nőies arcú de férfiasan fitt pasikért van oda, mint Justin Bieber!LOL
2015. jún. 21. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó, megtudhatom hogy te hány éves vagy? Mert szerintem nem múltál el 16 :DDDDDDDDDD
2015. jún. 21. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
utolsó előtti. kicsi szivem akkor nem sokáig élvezheted ezt justinban mert megmondta ő is hogy ha már végre szőrös lesz az arca akkor szakállat fog hordani. és kigyúrt borostás lesz ő is. te kis nyálas :D
2015. jún. 23. 12:35
 14/17 californ3 válasza:
szánalmas b**i.. férfi?! haggyuk már.
2015. júl. 9. 11:14
 15/17 anonim ***** válasza:

"Justin valóban sokat változott, természetes hogy férfiasabb lett, de szerencsére nem túlságosan. Az igazán helyes és sikeres férfiakban mindig is lesz valami "nyálas", ettől olyan aranyosak. Bocsi, kigyúrt, kockafejű, szigorú tekintetű borostás férfiak: van, akinek bejöttök, de a legtöbb nő a kedves, bájos, nőies arcú de férfiasan fitt pasikért van oda, mint Justin Bieber!"

Aláírom..nekem is jobban tetszenek a kedves kisfiús arcú férfiak, vékony szálkás testtel..rosszul vagyok a dagadó izmoktól + férfi macsóskodástól..ami vonzó az az úriember típus, de az nem J.B.

2015. okt. 12. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:
* ami még vonzó..elírtam..
2015. okt. 12. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen 16 éven aluli, én 23 vagyok, és egyetértek vele, más kérdés, hogy Justin Bieber stílusa vállalhatatlan.
2016. febr. 8. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!