Ezek a lányok lehetnének modellel? És azért csak az arcukat linkelem mert az arcuk alapján vagyok kíváncsi hogy szerintetek szépek-e Képek a leírásban!
2015. jún. 7. 10:42
31/46 anonim válasza:
hát egyiknek sincs modell arca őszintén szólva. meg gondolom amúgyis 165 centis törpék, szóval tuti nem.
32/46 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de pont hogy magasak mert mindketten 173-4 körül vannak. Mindkettő barátnőmmel jóba vagyok, és kíváncsiak voltunk mások véleményére azért tettük fel ide.
2015. jún. 7. 12:29
33/46 anonim válasza:
Ez neked magas? Amúgy meg még mindig tudjuk, hogy te vagy valamelyik.
34/46 A kérdező kommentje:
Miért az neked törpe?:D akkor mit szóljon aki 165 cm?
és még mindig nem érdekel hogy azt hiszed
2015. jún. 7. 12:39
35/46 anonim válasza:
A magas a modelleknél nem itt kezdődik, drága. :) Tudom, hogy fényezésre van szükséged az unalmas hétköznapokban, de ki kell ábrándítsalak, semmi különleges nincs egyikőtökben sem.
36/46 anonim válasza:
Szerintem egyik sem modell arc. Az elsőnek nagyon ronda a szemöldöke és az egyiken idióta arcot vág, a másik képen meg nem látszik semmi.
A második meg csak szimplán nem olyan szép szerintem és rettentő buta feje van.
38/46 anonim válasza:
Lehet nincs olyan karakteres arcuk,de egy próbát lehet mmegérne
39/46 anonim válasza:
Ahol én voltam modellkedni ott a 174 alatt is voltak, tehát nem mindig az számít.
És még az alakra tesznek fontos szerepet, ha jó modell alkatod van akkor hamarabb felvesznek úgy mondd
40/46 anonim válasza:
hát 173-174 cm-vel és ilyen átlagos arccal ESÉLYTELEN :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!