Ezek a lányok lehetnének modellel? És azért csak az arcukat linkelem mert az arcuk alapján vagyok kíváncsi hogy szerintetek szépek-e Képek a leírásban!
2015. jún. 7. 10:42
21/46 anonim válasza:
Féltékenység? Véleményt kértél, megkaptad. Ezek a tömegp-icsák nem lehetnek modellek. A válaszaid alapján nyilván ki is derült, hogy valamelyik te vagy. Na húzzál tanulni mielőtt utcaseprő leszel!
22/46 anonim válasza:
De amúgy vicces hogy a mai 15 éves kislányok mind féltékenységről pampognak amikor valaki megmondja a véleményt róluk. Igen, mindig is festett szemöldökű páviánsegg szájú műkislány akartam lenni! :((((((
23/46 anonim válasza:
hát én nem vagyok féltékeny, mert nekem, veled ellentétben nem kell a neten igazolást keresnem a szépségemre:-D megkapom a való életben, úgyhogy ezt bebuktad:-D
25/46 A kérdező kommentje:
hát latszik xd
de a lényeg hogy ti tökéletesek vagytok :*
és egyébként van képük ahol mosolyognak de hát undorító a fogszabályzó egyesek szerint
2015. jún. 7. 11:45
26/46 anonim válasza:
Miért nem ismered be hogy te vagy az egyik?
Mindenki tudja hogy aki a barátnő (kérdésfeltevő) ugyan az aki a képen van:)
27/46 A kérdező kommentje:
mondtam hogy nem én vagyok a képen hanem a barátnőim
de igazából mindegy mit hisztek xd
2015. jún. 7. 11:53
28/46 anonim válasza:
Jaj ne kamuzz már, tudjuk hogy valamelyik te vagy. :D Csak a hülye kislányok járnak gyakorira políroztatni a seggüket.
29/46 anonim válasza:
őszinte leszek. nem vagytok csúnyák, de pl az elsőnek csiszolnia kéne a sminktechnikáját, az erősen kihúzott szem és az erős rúzs nagyon ütik egymást, közönséges hatást kelt, ehhez még hozzájön a csücsörítés. a képeken nagyon nem vonzóak, de lehet az életben máshogy néztek ki. De még nagyon fiatalok lehettek, van időtök csiszolódni. De hogy a kérdésre válaszoljak, modellek nem hiszem hogy lehetnétek, oda a karakteresebb arcú embereket keresik.
30/46 anonim válasza:
Miért érdekelne téged hogy más lehet-e modell?:D
Te vagy az egyik másik meg a jó barátnőd vagy rossz mindegy.
Ha jó akkor te vagy a 2., ha rossz akkor az első vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!