Ezek a lányok lehetnének modellel? És azért csak az arcukat linkelem mert az arcuk alapján vagyok kíváncsi hogy szerintetek szépek-e Képek a leírásban!
2015. jún. 7. 10:42
11/46 A kérdező kommentje:
szerintem az első lány szebb, karakteres arca lehet.
2015. jún. 7. 11:14
12/46 anonim válasza:
Szóval szerinted a barátnőd szebb?
Sminkelik őket, de ha ügyes a sminkes egy csúnyából is tud szépet csinálni, arra még a photoshopp stb.
13/46 A kérdező kommentje:
Mindkettő lány a barátnőm egyik sem én vagyok :)
2015. jún. 7. 11:19
14/46 anonim válasza:
1. Az elsőnek nem is látszik teljesen az arca, és a fogszabályzó ocsmány, meg ez a raklapnyi smink idétlen ezzel az idióta segglyuk szájjal.
2. A másodiknak meg olyan bamba feje van, hogy max a mekiben tudom elképzelni.
15/46 anonim válasza:
Az első csúnya, a másodiknak meg nagy az orra.
16/46 anonim válasza:
Utolsó beszarok a röhögéstől:DDDD XDDD
18/46 A kérdező kommentje:
de nyomorékok vagytok xddddd
nem azt kérdeztem hogy milyen fejet vágnak hanem hogy lehetnének-e modellek
2015. jún. 7. 11:31
19/46 anonim válasza:
Szerintem ha ebből nem vetted le, hogy idétlen pofájuk van, és idétlen pofájú emberekből még mindig NEM LESZ modell, akkor tényleg a mekibe valóak vagytok.
20/46 A kérdező kommentje:
azt azért szerintem te se tudod megmondani miért van idétlen "pofájuk" neked lehet pofád van amin ez a mérhetetlen rosszindulatúság kijön
nembaj a féltékenység szomorú dolog:)
2015. jún. 7. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!