Hogyan lehetnék transzi modell?
Figyelt kérdés
Van ilyen magyarországon? megvan minden adottságom, nagyon szép vagyok és nagyon lányos az arcom.2015. ápr. 1. 09:58
1/14 anonim válasza:
Ha van is, mi biztos nem tudunk róla.
2/14 A kérdező kommentje:
káár. akk marad anglia. ott csak van, mert nem akarok más földrészre menni.. németország?
2015. ápr. 1. 12:01
3/14 anonim válasza:
Miért akarsz transzi modell lenni?
Legalább örülj neki hogy valamilyen szinten ,,nő'' lehetsz. Ne hangsúlyozd hogy férfi vagy akiből nő lett.
Párkapcsolatban pedig így is elég nagy hátrány.
4/14 A kérdező kommentje:
nem hátrány, van, aki így elfogad, nem az a b*zi kinézetű vagyok, hanem általában mindenki nagyon szépnek tart.
Igaz, hogy most nincs senkim, de már volt nagyon szép barátnőm, és pasim is! :)
2015. ápr. 1. 16:26
6/14 A kérdező kommentje:
igen.
2015. ápr. 1. 16:47
7/14 anonim válasza:
Csak kérdés, de fiú vagy vagy lány eredetileg?
Ha fiú akkor a szerszámmal mi lett?
8/14 A kérdező kommentje:
XD fiú vagyok eredetileg és mevan a szerszám. :)
2015. ápr. 1. 17:12
9/14 A kérdező kommentje:
*megvan
2015. ápr. 1. 17:12
10/14 A kérdező kommentje:
nem tudom lehet félreértetted, nem vagyok átoperálva, férfi a testem és egyébként nem is nőként járok utcára.
2015. ápr. 1. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!