Lehetnék-e fotó modell egy jó modellügynökségnél? Ha igen melyiket ajánljátok.
180 cm vagyok zöld szemmel barna rövid hajjal. Tetkóim vannak, nem tudom mennyire befolyásolja a modellkedést.
Bármilyen véleményt meghallgatok.
Képek:
a modellek fogyóeszközök, úgyhogy valamennyi igény biztos lehet akár rád is, de hogy ebből komoly karriert építs fel és jól megélj, arra kevés az esélyed.
az ügynökségek zöme abból él, hogy többen akarnak befutni, mint ahánynak sikerül, de őket is jól le tudják húzni mindenféle tanfolyamokra, regisztrációs és egyéb díjakra, aztán ha esetleg még munkát is tudnak szerezni, akkor az utána járó jutalék már főnyeremény - nekik is.
Hát figyelj ugy esélyes hogy kifizetsz 200000 és akkor bevesznek( velem is ezt akarták csinálni de nem mentem bele) szoval ha van pénzed persze.
Amugy szerintem se a testalkatod sem az arcod nem ˝modelles˝de ez persze relatív, mindenki máshogy látja
Azért próbálkozz, sok sikert :)
Nem hiszem.
A testeddel még csak tudsz mit kezdeni, de az arcodon el fog bukni a projekt. Különösen a lefelé hajló, "bánatosan" lógó szemhéjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!