Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy lehetnék Takko modell?

Hogy lehetnék Takko modell?

Figyelt kérdés

Tudom, 1000 ilyen kérdés van. Hamarosan 14 éves leszek, és elkezdett érdekelni a modellkedés. Nem olyanra gondolok, mint a legtöbb tinilány, hogy áá, meg úú, és ebből fogok megélni, és Louis Vuitonnal vacsizok, stb...

Engem inkább olyan fotózás érdekelne, hogy takko, deichmann, stb... magazinok tini részlegén modell.

Nem vagyok nagyon csontsovány, normálisnak nézek ki

Csípőm 92 cm, Derekam 74, Mellbőségem 86, magasságom 173 cm

Bőröm nagyon szép, néha néha 1-2 kisebb pattanás

Szép barna is

A kérdés, hogy tudnék bejutni egy ilyen magazin fotózásra, és lenne e esélyem?

Természetesen folytatnám a sulit

Itt egy kép is: [link]

2015. márc. 16. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Még ha nem is a hivatásos profi modellkedés a célod az oda vezetõ út ugyanott kezdõdik és ugyanúgy mūködik.

Mégha a Takko, Deichmann és társaik nem is olyan szintū cégek, mint pl a LV, attól függetlenül ott is hivatásos modelleket alkalmaznak. Plusz ugye ezek a cégek, modellek nem magyarok, így olyan modellügynökség jöhet csak szóba, ahol nemzetközi munkákkal is tudnak szolgálni.

Szóval amit tehetsz, hogy beadod a jelentkezésed minden modellügynökségnek, nagyobbaktól kezdve a kisebb cégekig és majd meglátod, hogy valakinek megtetszel-e és ha igen, milyen munkákkal tudnak szolgálni. Ez nem biztos, de valami olyan rémlik, hogy a Risemodels-nél vannak modellek, akik a Takkonak csinálnak képeket.

A derékbõséged amúgy túl nagy a modell szakmához, de nehogy emiatt kezdj diétázni, nem ér annyit, rettentõen nehéz bekerülni bármit is teszel.

Viszont egy próbát megér, úgyhogy sok sikert!

2015. márc. 17. 13:59
 2/2 A kérdező kommentje:

ez eszembe se jutott :/

Tekintettel arra, hogy nehéz bekerülni, nem próbálkozom, hisz nem szakmának, hanem hobbinak gondoltam. Köszönöm a választ!

2015. márc. 17. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!