Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 2015-ös modelltrend, mit...

2015-ös modelltrend, mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 8. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
teljesen oké. miért?
2015. márc. 8. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
őszintén szólva szerintem az ilyen az elég elszomorító. én kiskoromban mindig arról álmodtam, hogy modell legyek.. persze mindenkinek van egy gyermekkori álma. nemrég megpróbálkoztam modell ügynökségeknél és mindenhonnan elküldtek mert 165 cm vagyok. ezért én ezt a modell világot kicsit megvetem. tudnék még írni róla, de nem háborgok, mindenhol megvannak a kritériumok, szabályok.
2015. márc. 8. 16:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, teljesen OK, csak érdekes, hogy a klasszikus szépség mellett mennyire előtérben van az érdekes "UFO" karakter, ha megnézzük az utolsó fashion week képeket klasszikus szépségből elég kevés van.

Sajnos ez egy olyan szakma, hogy a magasság a legfontosabb méret, minden máson lehet változtatni, de az az alap, h min 176 cm legyél, nem a ruhát szabják a modellre, hanem a modellt választják a ruhára ezért kell az "egyencenti"

2015. márc. 8. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:

még szép, hogy elküldtem 165 cm-vel, és te ezért megveted a szakmát? gagyi. ez olyan mintha elmennél fizikai munkára izom nélkül. mit gondoltál, felvesznek? : D

igen, az "ufo" karakter is népszerű, szerintem tök jó, mert érdekes, különleges. de sok a klasszikus szépségű modell is.

ebben a cikkben nincs semmi különös vagy felháborító.

2015. márc. 8. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok, pontosan olyan, mint mindig volt. Iparág, és ugyanolyan mű embereket gyártanak, mint eddig is.
2015. márc. 8. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
írtam, hogy nem fogok háborogni érte, nem is írtam le bőven, h még mik az esetleges problémáim vele. ha már modell nem lehetek mégis a divat világában tanulok. megértem az elvárásokat. de nekem azért nem tetszik mert így a minimális magassággal és csípőbőséggel rengeteg lány el van utasítva, még a lehetőség sem adatik meg nekik..
2015. márc. 9. 03:49
 7/7 anonim válasza:
A csajok dugnivalók.
2015. márc. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!