Mit szóltok hozzá? Kérlek olvassátok el!
Az jutott az eszembe hogy csináltatnék egy portfóliót, és elküldeném külföldi modellügynökségeknek.(Leginkább London,NYC,LA-ra gondoltam.)
Mit gondoltok?
NORMÁLIS VÁLASZOKAT!
Hát ha olyan istenverte hatalmas őstehetség vagy, hogy a portfóliód alapján egyből hatalmas munkákat kapnál, akkor innen is befutnál.
Viszont csak képek alapján nem fogsz ilyen munkát kapni. Azt meg nem tudom, hogy akarod megoldani, hogyha szólnak, hogy akkor holnap gyere be egy castingra, ott legyél. Mert az nem úgy megy, hogy oké, ott leszek. A repjegy drága, odautazni sok idő, a vízumot megszerezni nem két pillanat.
Úgyhogy ez így hülyeség. Ha benned van a potenciál, akkor innen is ki lehet jutni, láthatod, hogy vannak magyar származású világhírű modellek is.
Köszönöm a válaszokat!
Képet perpill nem tudok küldeni.:/
Utolsó: A világhírű modellek éveket dolgoztak belföldön,mire kijutottak külföldre.(Legalábbis ezt olvastam...)
Itthon próbálkozz először, felesleges pénzkidobás elküldeni a képedet, ott 90%-ban a kukában landol, mindegy, hogy ki vagy.
(3. Angliába és Amerikába nem kell vízum...)
Szerintem inkább próbáld ki magadnak mondjuk az ICON-t ami magyar,és nézd meg hogy van-e esélyed.
Nagyon jó ügynökség, ajánlani tudom azoknak, akiknek prioritást élvez a külföldi karrierépítés. Palvin Barbi is itt kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!