Lehetek modell?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, 168 cm, még növésben. Nem az a típus aki gyorsan nőtt meg, jó gyorsan növök, de kiskoromban is átlagon felüli magasságon voltam. Barna, nagy szemeim vannak, dús hajam, ami kb. hónaponta nő 3 cm-t. A színe vörösesbarna - gesztenyebarna. A bőrömön 3 hónaponta van egy kisebb pattanás, de az is elmúlik 2 nap alatt. De 50 kg vagyok :( Viszont nem most, hanem kb. 13 - 14 évesen szeretnék elkezdeni modellkedni.

2015. febr. 17. 13:04
 1/6 anonim válasza:
49%
A manökenséghez (kifutómodellkedéshez) számos kritériumnak meg kell felelni, fotómodell viszont mindenképpen lehetsz, ha ez az álmod, akkor hajrá. Fotómodellek esetében van olyan állás, ahová nem kell magasnak lenni, sőt előfordul, hogy kifejezetten alacsonyabbakat keresnek.
2015. febr. 17. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem még növésben vagyok. Apa nagyon magas, anya meg alacsony, őt már 13 cm-el elhagytam :D Apa 195 cm.
2015. febr. 17. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem "hónaponta", hanem "havonta".

Kezdj el tanulni, mert a végén tényleg csak a modellszakma marad :D

2015. febr. 17. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
azért az kemény hogy 12 évesen ilyenen gondolkozol és itt kérdezgeted...inkább tanulj rád fér
2015. febr. 17. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Még mindig nem a kiló számít...
2015. febr. 17. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
A méretek számítanak, meg a karakteres arc... meg hogy minimum 14 éves legyél. De addigra jó esetben már úgysem akarsz modell lenni, mert rájössz hogy az is csak egy munka, ami nem könnyű és iskola mellett ezt nem lehet csinálni...
2015. febr. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!