Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek jó lennék modelnak...

KristinaUrbanova kérdése:

Szerintetek jó lennék modelnak, photo modelnak? :-) írjatok tanácsokat, szerintetek, hogy nézzek ki, mivel kezdjem stb. képek vannak lent

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 170cm, 55kg, hobbim fénképezkedés, imádom a divatot,torna tánc stb...

Valamit még megszeretnétek tudni, írjatok priviben...:-)

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 3. 15:19
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
A következő dolog, hogy nagyon sok modelt és photo modelt is megnéztem már...ha az arcomal van problémátok ajánlom, hogy nézzetek egy-két modellok után...
2015. febr. 3. 16:07
 22/38 anonim ***** válasza:
80%

Minden vágyom hogy veled ,,privizzek''.

Első benyomás eléggé fontos, és hát a tiéd nem épp volt megnyerő. Innentől nem írok ,,privit''.

2015. febr. 3. 16:07
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Ne modelkedj hanem Gyere at hozam
2015. febr. 3. 16:33
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

azért hoztam fel lily cole-t, mert ő egy sikeres modell. szerintem szép lány a kérdező, de még ha nem is lenne, nem csak a szabályosan szép arcú lányok lehetnek modellek, pl [link]

itt azért látszik, hogy sokuk inkább különleges, mintsem 'klasszikus szépség'.

a magasságról meg, kate moss 170 cm, devon aoki 165 cm, csak a példa kedvéért.

azért mégsem elérhetetlen dolgokról beszélünk itt, a modellkedés nem az, persze, nem gondolom, hogy könnyű szakma, de ha a kérdező eléggé akarja, akkor miért volna lehetetlen? megpróbálni mindenképp érdemes.

2015. febr. 3. 17:32
 25/38 anonim ***** válasza:
82%

"nem csak a szabályosan szép arcú lányok lehetnek modellek"

Ezzel egyetértek, csakhogy a kérdező arca minden, csak nem különleges.

2015. febr. 3. 17:42
 26/38 A kérdező kommentje:
valaki végre felvilágosítana arról, hogy milyen az arcom? célozgatok de nem értem
2015. febr. 3. 18:55
 27/38 anonim válasza:
100%
a cica aranyos :)
2015. febr. 3. 20:28
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Az arcod olyan fura, nem nagyon lehet leírni milyen, de a formája, pufisága, lapossága, az arányai, stb nem túl szép. Az orrod is széles. És ne bántódj meg, biztos van akinek ez tetszik, de a modelleknél nem annyira nyerő ez. Az alakod sem modellalkat, túl széles a vállad. Nem tűnsz sportosnak sem. Legalábbis a karod alapján semmiképp.

És a modelleknek is kell tudni helyesen írni, értelmesen beszélni, fogalmazni, nem hisztis libaként viselkedni ha valaki olyat szól ami nem tetszik. Na meg alap hogy beszélj angolul társalgási szinten, ezt már szinte mindenhol elvárják, azért írom.

2015. febr. 3. 20:38
 29/38 anonim ***** válasza:
59%
Biztosan nem lehet belőled modell. És ezek a "fénképek" sem túl jók.
2015. febr. 4. 00:04
 30/38 anonim ***** válasza:
56%

Szia! 18/L vagyok, modell.

Felsorolok neked érveket, miért nem:

a magasságod kevés, csak akkor lenne elég ha ezt kompenzálnád egy nagyon karakteres arccal.

az alakod rossz, sportolnod kéne

A hajad sem valami szép, az arcod maximum átlagosnak nevezhető,

Túl fiatal vagy

Egy arc attól lesz karakteres, hogy van rajta valami különleges, pl vastagabb szemöldök, erős arccsontozat, vastag száj, nagy szemek, szélsőséges aszimmetria

2015. febr. 4. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!