KristinaUrbanova kérdése:
Szerintetek jó lennék modelnak, photo modelnak? :-) írjatok tanácsokat, szerintetek, hogy nézzek ki, mivel kezdjem stb. képek vannak lent
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 170cm, 55kg, hobbim fénképezkedés, imádom a divatot,torna tánc stb...
Valamit még megszeretnétek tudni, írjatok priviben...:-)
2015. febr. 3. 15:19
11/38 anonim válasza:
Kifutómodellnek alacsony vagy, fehérnemű vagy fürdőruha modellnek talán.
12/38 anonim válasza:
Ja, és az más kérdés, hogy melyikünk szebb. Lehet, hogy a többség véleménye szerint te. Ettől függetlenül nem cserélnék veled, mert már kinőttem abból, hogy más akarjak lenni, mint ami vagyok. Az én kinézetemnek viszont az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy te alkalmas vagy-e modellnek.
13/38 anonim válasza:
14/38 anonim válasza:
az már volt, hogy kalácsképű vagy?
15/38 anonim válasza:
Kerek, pufi arcod van és az alkatod sem modelles..nagyon széles a vállad, husi a karod, aránytalan vagy. Szerintem felejtsd el a modellkedést.
16/38 anonim válasza:
Azért használtam a kalácsképű szót, mert kalácsképű vagy. Ez egy létező kifejezés, ha te nem ismered, mert szlovák vagy, az már ne az én hibám legyen...
17/38 anonim válasza:
Lily Cole, valaki, ha már mindenki az arcformájára szól be:
18/38 anonim válasza:
Nem beszóltunk. Ez a lány sem szép, de érdekes, különleges az arca.
19/38 A kérdező kommentje:
Na jó, ez a kép nyáron készült már nem husis a karom. A további nem vagyok nagyképű, kritikákok bírom, de nem az elitéléseket....problém?:) írj priviben megbeszéljük.
2015. febr. 3. 16:00
20/38 anonim válasza:
Ha bírod a kritikát, akkor miért nem bírod a kritikát?
Ha meg privizni akarsz, ne írd ki a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!