Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ezt így lehet/szabad?

Ezt így lehet/szabad?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok,hogy beválnék-e modellként. Már 4 éve kb kezdték el mondogatni az emberek,hogy mennyire modell alkatom van,és hogy miért nem megyek annak.

Szüleim tartanak vissza leginkább. Tisztában vagyok azzal,milyen egy modell élete, ha jó is lennék nem biztos,hogy elmennék, ezt alaposan át kell gondolni, viszont bennem van az,hogy ha nem próbálom meg mindig bennem lesz az a kérdés,hogy vajon jó lennék-e modellnek vagy sem,befutnék-e vagy sem.

Ezért arra gondoltam,hogy egy ilyen oldalon jelentkezek, beküldök pár képet, és meglátom milyen visszajelzést kapok.Ha nem-et akkor legalább nyugodtan tudok gondolkodni milyen szakmát válasszak.Ha meg netalántán tetszenék nekik,akkor elgondolkodnék,de nem biztos,hogy vállalnám is.

A kérdés az,hogy lehet-e ilyet,hogy pl behívnának de aztán nem megyek el?

177cm vagyok 60 kg.

2015. jan. 23. 14:45
 1/5 A kérdező kommentje:

És még az is a kérdésem,hogy szerintetek melyik oldalnál érdemes érdeklődni?

Egyébként erdélyi vagyok...

2015. jan. 23. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Az alkatod meg van hozza.Elosszor kell csinaltatnod egy portfoliot amibn fotozasos kepeid vannak ez utan nezz utana. Elegge draga. Ha ez meg van akkor ezt adhatod be ugynoksegeknek. Konnyen talalsz a neten rengeteg van. Mivel ez az egesz egy csomo penzel jar es ez nem olyan dolog ,hogy majd kozben eldontod..vagy teljesen oda teszed magad es talan igy sem leszel jo vagy inkabb hagyd az egeszet. Sok sikert barhogyan is dontesz!
2015. jan. 23. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
sziiaa:) nem kell portfolio ha egy modell ugynokseghez szeretnel jelentkezni!! az ilyenek mint pl a VM Model,ICON,Art,Attractive,Nine ahogy en tudom ezek a legjobb modellugynoksegek magyarorszogon. ha jelentkezni szeretnel naluk akkor egy sima natur kepeket kell keszitened. kell egy arckozeli kep osszefogott hajjal, egy 3/4es kep itt mar lehet kiengedve a hajad, es egy egesz alakos kep is ezt magassarkuba es bikinibe, de ha nem szeretned a bikiniset..egy sima feher v. fekete atleta egy testhez allo naci es magassarku.de ird be a google-be polaroid model es kiad egy csomot:) remelem segitettem sok sikert :))
2015. jan. 23. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
sziiaa:) nem kell portfolio ha egy modell ugynokseghez szeretnel jelentkezni!! az ilyenek mint pl a VM Model,ICON,Art,Attractive,Nine ahogy en tudom ezek a legjobb modellugynoksegek magyarorszagon. ha jelentkezni szeretnel naluk akkor egy sima natur kepeket kell keszitened. kell egy arckozeli kep osszefogott hajjal, egy 3/4es kep itt mar lehet kiengedve a hajad, es egy egesz alakos kep is ezt magassarkuba es bikinibe, de ha nem szeretned a bikiniset..egy sima feher v. fekete atleta egy testhez allo naci es magassarku.de ird be a google-be polaroid model es kiad egy csomot:) remelem segitettem sok sikert :)) Es ha szeretnel nyugodtan kuldhetsz magadrol kepet privibe :) 16/L
2015. jan. 23. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos lehetnél. De ne csak az legyen, hogy ha igen mond egy modellügynökség, akkor nem csak a modellkedés legyen. Rakj le közben egy szakmát vagy többet is. Olyant soha ne csinálj ha behívnak nem mész el. Mert ha másik modellügynökségnél már nem fognak castingra hívni. Mert tudni fogják lehet de nem biztos hogy a másikhoz nem mentél el. Egy nemzetközi modellügynögséghez regisztrálj ahol nem kérnek felesleges el pénzt mindenre.
2015. febr. 2. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!