Középiskolába szoknya? O:
Úristen de buta kérdés ez és mégis felteszem xD
Én rajtam utoljára 5 évesen volt szoknya, egyébként 13 éves koromig csak farmerbe meg melegítőbe jártam, most már elkezdtek noszogatni, hogy legyek lányos és hát tetszik :D
Az lenne a kérdés, hogy ugye most szeptembertől én középsuliba megyek és hogy nagyon kirívó/vagymiazxD/ lenne, hogyha szoknyát hordanék?(Még ősszel meleg szokott lenni, pólóba járkáltam most ősszel is október közepéig) Szóval hogy kihívó lenne-e hogyha én mondjuk ünnepségen kívül egy ilyen cuki kis ruhát felvennék :D
/egyébként elméletileg jól állna nekem mert 167 centi vagyok azthiszem 55(?) kilóval, szóval annyira pufi se vagyok o:/
ilyesmire gondoltam: [link]
Nem erre, hanem hogy hosszban meg fazonban ilyesmi, persze szín valószínűleg más lenne :D
Szerintem nem lenne kihívó, de azért bánj óvatosan a szoknyával :D
14\L
A képet nekem nem hozza be...
Nyugodtan hordj szoknyát suliba, nincs semmi gond vele, én is sokat hordtam. Na persze ne éppen szeméremdomb alá érőt, meg ne is akkorát, amiben nem tudod anélkül keresztbe tenni a lábadat, hogy villantanál. Legalább combközépig érjen vagy legyen annál hosszabb. Mondjuk nekem még a combközépig érő is kevés, de az az én gondom.
Hidegebb időben is fel lehet venni szoknyát, ha aláveszel pamut cicagagtyát vagy vastag harisnyát. Ha csizmával/bokacsizmával veszed fel, a cicagatyán sem látszik, hogy az nem harisnya.
A nejlonharisnya tapasztalataim szerint az égvilágon semmit nem melegít és nem is túl egészséges nejlonzacskóba bugyolálni a lábat, érted...
Az extrafeszülős darabokat én kerülném, mert az már lehet, hogy megszólnák a tanárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!