Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lehet szabad fülcimpából...

Lehet szabad fülcimpából lenőtt fülcimpát csinálni?

Figyelt kérdés
Az ellenkezőjéről már hallottam, mikor a lenőtt fülcimpát felszabadítják. De én pont az ellenkezőjét szeretném. Tetszenek a lenőtt fülcimpák, és én is ilyet szeretnék. Szerintetek sebészi úton valaki meg tudná oldani? És kihez fordulhatnék?
2015. jan. 19. 03:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Hogy mi van?? Mi az a szabad fülcimpa és lenőtt fülcimpa? Egy képet dobjál már, ha volnál olyan kedves.
2015. jan. 19. 07:17
 2/12 anonim ***** válasza:
MInden plasztikai sebész meg tudja csinálni és ha need ez tetszik - meg van elég sok pénzed erre - akkor meg is csinálják neked.
2015. jan. 19. 07:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy meg tudják, lényegében csak odavarrják az alját a fejedhez. persze ennél sokkal bonyolultabb nyilván, de tényleg megéri neked ezért kés alá feküdni?
2015. jan. 19. 13:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen megéri, mindig is ilyet szerettem volna, még ha genetikailag nem is adódott meg nekem.
2015. jan. 19. 15:10
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Minek akarsz te olyat? Miért jobb az? Szerintem borzalmasan néz ki a lenőtt fülcimpa. Megéri a fertőzésveszély? Remélem nem gondoltad komolyan ezt a marhaságot. Semmivel nem lesz jobb neked.
2015. jan. 19. 15:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Egyszerűen azért szeretnék mert ez mindig is jobban tetszett nekem, szépnek találom nagyon. Eldöntöttem, hogy én is ilyet szeretnék, és komolyan gondolom.

Mondjuk a fertőzésveszélytől én is kicsit tartok, de nem bíznám rá magam minden kontárra.

Nem is értem hogyha a lenőtt fülcimpát szeretnék felszabadítani, az érthető, a fordítottja meg nem. Talán a lenőtt fülcimpa nem tetszik senkinek??

2015. jan. 19. 17:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem lenőtt fülcimpám van - örökltem. :) Természetesen meg tudják csinálni, és nem kell félni semmiféle fertőzésveszélytől! Nekem is műtötték a füleimet, de nem a fülcimpámat, hanem mert elálltak a füleim. Most már szépen simulnak! Sok sikert!:)
2015. jan. 19. 17:34
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

Dehogynem kell félni a fertőzésveszélytől. Magába a szóba értelmetlen belekötni.

Fertőzésveszély = fenn áll a fertőzés veszélye. Ez tény.

Egyébként a gyakoribb az, ha valakinek nincs lenőve a fülcimpája, érthető, hogy sokak számára ez vonzóbb, vagy természetesebb. Lehet, hogy azért is elfogadottabb, ha valaki elválasztatja a lenőtt fülcimpát, mert abba talán könnyebb fülbevalót rakni. Egyébként meg szerintem senki kinézetében nem tényező a fülcimpa :D

2015. jan. 19. 17:45
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

nekem is a lenőtt tetszik

nekem szerencsére az van

persze, van fertőzésveszély, de én bevállalnám

2015. jan. 22. 03:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan, nem tök mindegy, kinek milyen a fülcimpája? Ez a legutolsó, amivel foglalkoznék, mert annyira lényegtelen, kinézet szempontjából.

Megtalálod a tökéletes pasit/csajt, nagyon tetszik, de véletlenül oldalra tűri/söpri a haját...

Erre te: Úúúúristen! Neked nem lenőtt, hanem szabad a fülcimpád! Ez nem tetszik! Innentől, ha kinézek magamnak valakit, idejében ellenőrzöm a fülcimpáját is!

2015. jan. 22. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!