Lehet szabad fülcimpából lenőtt fülcimpát csinálni?
Egyszerűen azért szeretnék mert ez mindig is jobban tetszett nekem, szépnek találom nagyon. Eldöntöttem, hogy én is ilyet szeretnék, és komolyan gondolom.
Mondjuk a fertőzésveszélytől én is kicsit tartok, de nem bíznám rá magam minden kontárra.
Nem is értem hogyha a lenőtt fülcimpát szeretnék felszabadítani, az érthető, a fordítottja meg nem. Talán a lenőtt fülcimpa nem tetszik senkinek??
Dehogynem kell félni a fertőzésveszélytől. Magába a szóba értelmetlen belekötni.
Fertőzésveszély = fenn áll a fertőzés veszélye. Ez tény.
Egyébként a gyakoribb az, ha valakinek nincs lenőve a fülcimpája, érthető, hogy sokak számára ez vonzóbb, vagy természetesebb. Lehet, hogy azért is elfogadottabb, ha valaki elválasztatja a lenőtt fülcimpát, mert abba talán könnyebb fülbevalót rakni. Egyébként meg szerintem senki kinézetében nem tényező a fülcimpa :D
nekem is a lenőtt tetszik
nekem szerencsére az van
persze, van fertőzésveszély, de én bevállalnám
De most komolyan, nem tök mindegy, kinek milyen a fülcimpája? Ez a legutolsó, amivel foglalkoznék, mert annyira lényegtelen, kinézet szempontjából.
Megtalálod a tökéletes pasit/csajt, nagyon tetszik, de véletlenül oldalra tűri/söpri a haját...
Erre te: Úúúúristen! Neked nem lenőtt, hanem szabad a fülcimpád! Ez nem tetszik! Innentől, ha kinézek magamnak valakit, idejében ellenőrzöm a fülcimpáját is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!