A magyarok miért nem büszkék nemzetük sikeres modelljeire?
Biztos vagyok benne, hogy pl. a brazilok nagyon büszkék arra, hogy hozzájuk tartozik Adriana Lima, Gisele Bündchen és Alessandra Ambrosio.
Nálunk pedig, ahogy sikeresebb lett Palvin Barbara, rengetegen elkezdtek utálkozni, hogy csak a testéből él, a megfelelő befolyásos emberekett pippantott le...
Miért nem vagyunk büszkék, hogy végre valaki, akit valóban az egész világ ismer, és nem csak szánalmas valóságshowból kikerült celebekkel rendelkezünk?!
Ott van még Axente Vanessa, Mihalik Enikő, Srej Zsófi és Rajzák Kinga is, mind nagy sikereket érnek el, de alig hallani róluk.
Egyrészt: miért legyek büszke? Semmi olyat nem tettek le az asztalra, amitől hasra kéne esnem. Én ilyen dolgokért nem lelkesedek, de azzal sem fárasztom magam, hogy utálkozzak, elvégre nem is ártottak nekem. Konkrétan hidegen hagy, ebbe a kérdésbe is csak random akadtam bele. :D Csinálják, legyenek boldogok, de részemről pont teszek rá igazából.
Az viszont nettó hülyeség, hogy máshol nem ez megy. Itt is a csapból is Barbika meg Enikő folyik, a tinilányok rajongói klubokat alapítanak meg stb. És van, akinek nem tetszenek, meg ócsárolják. Na külföldön is pont ugyanígy van, van aki ócska cafkának tartja Adriana Limát vagy akit éppen. Van aki meg rajongásig imádja. Mást meg teljesen hidegen hagy. De mondok valamit: nincs olyan dolog, amiben egyetértenének az emberek, és ez így jó.
Magyar mentalitás... Az emberek nagy része irígy, rosszmájú. Ha valaki elér valamit (teljesen mindegy, hogy az élet mely területén), akkor az vagy protekció, vagy gazdag szülő érdeme, vagy ha nő, akkor tuti széttette a lábát.
Ha a szomszédnak jobb kocsija, szebb háza, nagyobb mellű nője van, akkor dögöljön meg. Sajnos ez van.
Én nagyon büszke vagyok, mikor lapozom valamelyik Vogue-ot és meglátom Barbit, vagy ha megnézem pl a legutóbbi londoni VS show-t, és látom Mihalik Enikőt.
A magyar emberek szeretnek sírni, és saját lustaságukból adódó sikertelenségükért mást hibáztatni. Persze, ez a legkönnyebb, ülni egy fotelban, és szidni azokat, akiknek jobban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!